Βαθμολογία

Έκπληξη με Μυροφορίδη στα Χανιά

Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε για τα Χανιά με τον Παύλο Μυροφορίδη να αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή. Ο πολύπειρος ποδοσφαιρικός παράγοντας που μετρά τέσσερις ανόδους στη Super League ξεκινά τη συνεργασία με τα Χανιά, σμίγοντας ξανά με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Η τελευταία φορά που συνεργάστηκαν οι δυο τους ήταν την ομάδα του Ηρακλή προτού ο Βοσνιάδης “κατέβει” στα Χανιά. Εχει εργαστεί σε Απόλλωνα Σμύρνης, Αρη, Ηρακλή, Λαμία και Πανηλειακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Παύλο Μυροφορίδη που αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή».

Εκτός από τον Νίκο Κεχαγιά παρελθόν για τα Χανιά αποτελεί και ο Κέβι Χύσι, έπειτα από την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Ο Χύσι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019, υπογράφοντας για δύο χρόνια. Επαιξε σε δύο παιχνίδια με τα Χανιά και τη χειμερινή περίοδο παραχωρήθηκε δανεικός στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Οσον αφορά τον Κεχαγιά, ήδη ανακοινώθηκε από τα Τρίκαλα μετρώντας μόλις μία επίσημη συμμετοχή στα Χανιά στα δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ για τους δύο ποδοσφαιριστές έχει ως εξής: Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Κεχαγιά και Κέβι Χύσι. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία.

Πηγή: athlitiko