Βαθμολογία

Φιλική νίκη προπονητικού χαρακτήρα για τον ΠΟΕ κόντρα στον Κεραυνό Δρυμού

Ο ΠΟ Ελασσόνας το απόγευμα της Δευτέρας στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας, νίκησε σε προπονητικό φιλικό τον Κεραυνό Δρυμού, που θα αγωνίζεται και φέτος στην Α1’ ΕΠΣ Λάρισας, με 2-0. Το παιχνίδι είχε και γιορτινό χαρακτήρα καθώς οι δύο ομάδες διατηρούν άριστες σχέσεις.

Ο Ζήσης Ζιάγκας χρησιμοποίησε πολλούς «μικρούς» και έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν στο γήπεδο. Ο Κώστας Καζάκης από την πλευρά του θέλησε να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν ο Χατζηβασίλης στο 14’, όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή και ο Παναγιώτου στο 31’ με ένα πολύ όμορφο διαγώνιο ψιλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση.

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Παπαϊωάννου, Καραμούλας, Γκαντούνας, Σουγλής, Νταμπώσης, Μπούσιας, Μουστάκας, Καλαϊτζίδης, Παναγιώτου, Ζηρδέλης, Χατζηβασίλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Βαρσαμής, Μπαρλαγιάννης, Αθανασούλης, Κουκούλης, Κουρδής.

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Αθανασόπουλος, Δαχλύθρας, Ζιώγας, Κοντολάρι, Καραγκιόζης, Κόγιος, Ζαγκλιαβός, Καρακώστας, Τζιώλας, Γκόγκουρας, Λαγιόκαπας.

Αγωνίστηκαν και οι: Ρούσι, Κουτσοθεοδώρου, Γκαντούνας Γ., Γκαντούνας Ν., Γκαντούνας Σταυρ., Πάκας, Παναγιώτου, Καλόγηρος, Κατής.

elassona884.gr

Ανδρέας Νικούλης