Βαθμολογία

Φιλική νίκη ο Φαλανιακός, 2-1 την Δήμητρα (PICS)

Ένα δυνατό φιλικό διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στο γήπεδο της Φαλάνης ανάμεσα στον Φαλανιακό και την Δήμητρα Γιάννουλης, ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι διατηρήθηκε ισόπαλο 1-1 μέχρι το 80’ όπου ο Φαλανιακός πήρε το προβάδισμα και τη φιλική νίκη με σκορ 2-1. Η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη για τις δύο ομάδες, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν στο πρώτο ημίχρονο κυρίως την υπεροχή, δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 28’ όταν ο Νάστας έδωσε την πάσα στον Αντωνόπουλο, αυτός στον Ντανίκα που έκανε τη σέντρα, όμως στην προσπάθειά του ο Βιλανάκης να διώξει τη μπάλα την έστειλε κατά λάθος στα δίχτυα για το 1-0 (αυτογκόλ).

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία με πολλά «τρεξίματα» και αντοχές. Στο 37’ σε μία αναταραχή στην περιοχή του Φαλανιακού ο Σπανός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και έκανε το 1-1.

Το δεύτερο μέρος συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Στο 80’ ο Παπαγούλας ανέτρεψε τον Λυγούρα Χ., το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιάκος για το τελικό 2-1.

Στο 87’ σε αντεπίθεση της Γιάννουλης, «φαρμάκι» το σουτ του Μπόντε Ν., εκπληκτική απόκρουση του Ντιντή στη γωνία σε κόρνερ.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Πανταζής Η., Καρακίτσιος, Πανταζής Γ., Λυγούρας Β., Ντανίκας, Νάστας, Αντωνόπουλος, Τσιάκος, Λόλας, Γιαννακόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Λυγούρας Χ., Σαμπανλλάρι, Μπλέντι, Κολοβός, Κακανούλιας, Φατούρας, Πανταζής Μ.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Παπαγούλας, Καρέλας, Τσατσελάρι, Σαπάκος, Βιλανάκης, Παπακωνσταντίνου, Μπάμπαλης, Μπουκουβάλας, Μπόντε Ν., Ραμάϊ, Σπανός.

Έπαιξαν και οι: Κατσαμπέλας, Γκόρια, Κοτλής, Αυλογιάρης, Μπόντε Π., Τσακνάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Τσένος, Κουτίνα.