Βαθμολογία

Ο Δημήτρης Καπετανόπουλος προπονητής στην Aκαδημία του Μαχητή

Το ΔΣ του Μαχητή Τερψιθέας βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως επαναξεκινούν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδος μας. Επικεφαλής προπονητής ορίστηκε ο καταξιωμένος τεχνικός και πρώην ποδοσφαιριστής Δημήτρης Καπετανόπουλος. Ως αθλητής για χρόνια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, στον Ηρακλή, στην Καλαμάτα, στην Καστοριά έχοντας πάνω από 300 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες. Ως προπονητής σε ανδρικές ομάδες πέρασε με επιτυχία από τον Αμπελωνιακό, Αετό Μακρυχωρίου, Αετό Αμυγδαλέας κτλ ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στην καθοδήγηση νεαρών παικτών αφού έχει εργαστεί στις ακαδημίες του Ηρακλή Λάρισας και του Απόλλωνα Λάρισας.

Η διοίκηση του Μαχητή τον καλωσορίζει στην Τερψιθέα και θεωρεί μεγάλη τιμή που ένας τέτοιος προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής που έχει κοσμήσει με την παρουσία του τα γήπεδα της χώρας μας εμπιστεύτηκε τον Μαχητή και το πλήρως άρτιο και οργανωμένο πλάνο του για τα τμήματα υποδομής για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η διοίκηση του Μαχητή Τερψιθέας καλοσωρίζει στο δυναμικό της ομάδας τους Κουτσοδόντη Δημήτρη ετών 18, Ζησόπουλο Θωμά ετών 30 και Κατσαβριά Κώστα ετών 34.