Βαθμολογία

«Αναδιάρθρωση ή παραδίδουμε σφραγίδες»

Το δικό τους τελεσίγραφο έστειλαν οι ομάδες της Football League αναφορικά με τις εξελίξεις. Αντιδρούν δυναμικά οι ομάδες της Football League και οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής. Eίναι αποφασισμένες να φτάσουν στα άκρα, αν δεν πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση, με απόφαση πλέον του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τη δημιουργία δύο ομίλων στη Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ολοκληρώθηκε η άτυπη τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League. Ομόφωνα οι 22 ομάδες της Football League εξέδωσαν ψήφισμα με το οποίο τάσσονται υπέρ της πρότασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στον Υφυπουργό Αθλητισμού (συνεδρίαση 41/19.8.2020) για νομοθετική ρύθμιση εις τρόπον ώστε να γίνει κατάργηση της Football League και διεξαγωγή του επόμενου πρωταθλήματος της Super League 2 σε δυο ομίλους και οι ομάδες της FL θα απορροφηθούν στην Super League 2.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση νομοθετική παρέμβαση τότε οι ομάδες της Football League θα παραδώσουν τις σφραγίδες των ΠΑΕ και δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Football League.

Από εκεί και πέρα, ύστερα από αίτημα ΠΑΕ μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League, η αυριανή τηλεδιάσκεψη αναβάλλεται και ορίζεται εκ νέου την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00.