Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Φαλανιακό, 1-0 την Χάλκη

Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Φαλάνης την Τρίτη (8/9) ανάμεσα στον Φαλανιακό και τον Ηρακλή Χάλκης. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 1-0 με γκολ του Τσιάκου με πλασέ στο 80’.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν μία κατηγορία. Ο Φαλανιακός είχε ευκαιρίες, δύο κάθετα δοκάρια (ένα του Τσιάκου στο 30’ και ένα του Νάστα στο 85’). Όμως και οι φιλοξενούμενοι αν και «νεοφώτιστοι» στην κατηγορία της Α1’ ΕΠΣΛ κατάφεραν να παίξουν ένα καλό παιχνίδι, είχε και η Χάλκη δύο δοκάρια οριζόντια ένα στο 70’ με τον Φάνη Πρίφτη και ένα στο 88’ με τον Χρήστο Ρέψη.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Χάλκης κ. Χρήστος Πρίφτης καθώς και όλη η διοίκηση ευχαριστούν θερμά την διοίκηση καθώς και το τεχνικό τιμ του Φαλανιακού για την άψογη φιλοξενία.

*Ο Φαλανιακός έχει επόμενο φιλικό το Σάββατο (12/9) και ώρα 17:30 στο γήπεδό του με την Δήμητρα Γιάννουλης. Και ο Ηρακλής Χάλκης θα δώσει νέο φιλικό την Πέμπτη (10/9) και ώρα 19:00 στο γήπεδο Χάλκης με τον Παναγροτικό.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σαμπανλλάρι, Πανταζής Η., Κολοβός Ν., Γιαννακόπουλος, Καρακίτσιος Β., Λυγούρας Β., Νάστας, Αντωνόπουλος, Ντανίκας, Τσιάκος, Λόλας.

Έπαιξαν και οι: Πανταζής Γ., Λυγούρας Χ., Μπλέντι, Κακανούλιας, Ξεσφύγγης, Μπλάνας, Πανταζής Μ., Ιγγλέζος.

Ηρακλής Χάλκης (Αποστόλης Κορομηλάς): Μπιμπλιτζής, Πρίφτης Φ., Πρίφτης Ν., Σκούρτας, Τσάντος, Ιωαννίδης, Μπακαλούλης, Καλογιάννης, Μπράτσια, Τζεμολάρι, Πίρε.

Έπαιξαν και οι: Βογιατζής Σ., Ρέψης Χ., Χαντηγιάννης Θ., Βογιατζής Χ., Βογιατζής Π., Γκουγκότης Κ., Ντινούλης Γ., Μετσοβίτης Θ.