Βαθμολογία

Δυνατό φιλικό στην Αγιά, Δωτιέας – ΑΕΛ Κ19 1-1 (PICS)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό ματς διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (5/9) στην φιλόξενη Αγιά, όπου ο Δωτιέας υποδέχθηκε την ΑΕΛ Κ19. Για την ιστορία οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Να θυμίσουμε πως το συγκρότημα του κ. Τάσου Μπεριτζά προετοιμάζεται ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ έχοντας βλέψεις ανόδου. Από την άλλη η ομάδα του κ. Μίλτου Ζιάκα είναι στο τελικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Super League K19.

To 1-0 με σκόρερ τον Πατσιωτό (πεν)

Το 1-1 με τον Λυγούρα

Το ματς διεξήχθη σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο και το ματς είχε καλό ρυθμό. Σίγουρα οι δύο τεχνικοί βγάλαν χρήσιμα συμπεράσματα.  

Και οι δύο ομάδες άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον και ικανοποίησαν με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Έγιναν και αρκετές αλλαγές στην επανάληψη ώστε να πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής.

Θετική η παρουσία για τον Δωτιέα που διαθέτει πολύ εμπειρία στο ρόστερ του. Στο φιλικό με την ΑΕΛ Κ19 δεν αγωνίστηκαν διάφορους λόγους οι Τσιρογιάννης, Γούτος Ν. και Σούλι.

Σε ένα ακόμη φιλικό η ΑΕΛ Κ19 έδειξε πως διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ με νέα παιδιά που έχουν πολύ ταλέντο και όρεξη για διάκριση.

Στο 19’ πέναλτι έκανε το Αγγελούλης στον Χατζή και ο Πατσιωτός από τα έντεκα βήματα άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 83’ ο Μιλτιάδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λυγούρας με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς): Μάλτζαρης, Παππάς, Δημολιός, Τσακάλι, Κόκκινος, Σπετίμ, Μακρής, Ντακούλας, Πατσιωτός, Παπαγιαννούλης, Χατζής.

Έπαιξαν και οι: Βλάχος, Κορλός, Φουκαλάς, Χονδροδήμος, Τσιάμης, Φασούλας, Καψάλης Π., Καψάλης Γ.

ΑΕΛ Κ19 (Μίλτος Ζιάκας): Εριόν, Κερίμ, Τερζής, Αγγελούλης, Τσατσελάρι, Σούμπασης, Τσέλα, Μεσκούρη, Κυριζάκης, Δρόσος, Μιλτιάδης.

Έπαιξαν και οι: Παπακωνσταντίνου, Ντούρας, Σταμάτης, Αετόπουλος, Δράκος, Δελληγιάνης, Πλακιάς, Λυγούρας, Χατζής, Μηλωνάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Δεδικούσης, Παπακωστούλης.