Βαθμολογία

«Πήρε μπροστά η μηχανή» του Μαχητή Τερψιθέας! (PICS)

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Μαχητή με το τεχνικό επιτελείο διεξήχθη την Τρίτη 1/9 στο γήπεδο του χωριού. Οι πολύπειροι τεχνικοί Βαγγέλης Μπρισίμης και Θοδωρής Εμμανουήλ υποδέχτηκαν στα προσφάτως ανακαινισμένα αποδυτήρια τους παίκτες καλωσορίζοντας τους και ακολούθως ξεκίνησε η προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και ότι αυτό προβλέπει. Η χρονιά ξεκίνησε με διάθεση όρεξη και με το οικογενειακό κλίμα που διαμορφώνεται να είναι το καλύτερο συστατικό για την επιτυχία.

Η ευχή των διοικητικών παραγόντων που μεταφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές από τον κ. Ευάγγελο Γκάγκο ήταν πρώτα από όλα στην ιδιαίτερη εποχή που περνάμε υγεία πάνω από όλα και κάθε επιτυχία με τον Μαχητή και φυσικά η νέα διοίκηση θα σταθεί αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια.

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές

Πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες(1/9) εκλογές του σωματείου στο χώρο της Κοινότητας Τερψιθέας. Η μεγάλη συμμετοχή των μελών μας ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, ενώ η ψηφοφορία ανέδειξε την εξής 7άδα που θα απαρτίσει το νέο ΔΣ:

Ευάγγελος Γκάγκος, Γεώργιος Νότας, Θανάσης Γεροφάκας, Δημήτρης Κυριτσάκας, Χρήστος Κυριτσάκας, Θάνος Αναστασίου, Φάνης Λάνταβος

Την προσεχή Δευτέρα 7/9 θα συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ. σε σώμα και θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με τοποθέτηση των εκλεγέντων στις ανάλογες θέσεις.