Βαθμολογία

Θα στηριχθεί στα δικά του παιδιά ο Αμπελωνιακός (PICS – VIDEOS)

Με νέα όνειρα και ελπίδες ξεκίνησε εδώ και περίπου 20 ημέρες την προετοιμασία του ο Αμπελωνιακός που θα μετέχει στην Α’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το έργο της ομάδας δυσκόλεψε πολύ στην αρχή με τα έκτακτα μέτρα που επιβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού και του τοπικού lockdown.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 - 2021

Θέλοντας να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν, η προετοιμασία γίνεται με διπλές προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας για να μην επιβαρύνεται η έδρα της ομάδας.

Δύο άνθρωποι από την διοίκηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έβαλαν κυριολεκτικά «πλάτη» στα δύσκολα της ομάδας. Ο λόγος για τον επί πολλά χρόνια γενικό αρχηγό κ. Κωνσταντίνο Γκόβαρη, καθώς και τον επί πολλά χρόνια ποδοσφαιριστή κ. Δημήτρη Γωγάκο.

Πλάνα από την προπόνηση της ομάδας (1) Πλάνα από την προπόνηση της ομάδας (2)

Σίγουρα πολλές φορές οι τίτλοι δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, αρκεί η καλή διάθεση και η ψυχή και αυτά τα συστατικά φαίνεται πως οι δύο άνθρωποι τα έχουν.

ΚΛΙΚ από την προπόνηση

Η διοίκηση εμπιστεύτηκε τον επί πολλά χρόνια ποδοσφαιριστή κ. Δημήτρη Αλεξανδρή που τη φετινή χρονιά παίρνει το βάπτισμα του πυρός αφού ανέλαβε χρέη τεχνικού στην ομάδα. Η φιλοσοφία παραμένει η ίδια, κρατήθηκε ο βασικός κορμός παικτών κυρίως από την περιοχή. Ενσωματώθηκαν όμως και νεαρά παιδιά από την ακαδημία που θα είναι το μέλλον και το νέο «αίμα» της ομάδας.

Θα γίνουν ακόμη 2-3 προσθήκες και η ομάδα έχει θέσει ως κύριο στόχο μία άνετη παραμονή και φυσικά το καλό ποδόσφαιρο.

Με τρεις προπονητές η Ακαδημία

Η ακαδημία έχει όλα τα τμήματα από την Κ6 – Κ16 με προπονητές του Στέλιο Αλεξόπουλο, Βαγγέλη Κολιό και Δημήτρη Αλεξανδρή. Τα τμήματα θα ξεκινήσουν να λειτουργούν κανονικά από τη Δευτέρα (7/9), την Τρίτη (8/9), καθώς και την Πέμπτη (10/9) και ώρες από 15:00 – 17:00.

Οι δηλώσεις

Κώστας Γκόβαρης (γενικός αρχηγός)

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία. Ο Αμπελωνιακός έχει ιστορία, πολλά παιδιά δικά του και με άλλες 2-3 προσθήκες έμπειρων παικτών πιστεύουμε πως θα έχουμε μία άνετη παραμονή και φυσικά προσφέρουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο».

Δημήτρης Αλεξανδρής (προπονητής)

Δημήτρης Γωγάκος (βοηθός προπονητή)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία και χωρίς τραυματισμούς τη νέα χρονιά. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον Κώστα Γκόβαρη, κρατήσαμε τον βασικό κορμό, έγιναν όμως και προσθήκες με πολλά νέα παιδιά. Ευελπιστούμε πως τη νέα χρονιά θα ανταποκριθούμε στην κατηγορία και γρήγορα θα εξασφαλίσουμε την παραμονή».

Κώστας Τέγος (ποδοσφαιριστής)

Γιώργος Γωγάκος (ποδοσφαιριστής)

Σπύρος Μπαρούτζας (ποδοσφαιριστής)

Τζουλιάνο Φετάου (ποδοσφαιριστής)