Βαθμολογία

Άφησε υποσχέσεις ο Φαλανιακός κόντρα στο Μακρυχώρι (PICS)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής (28/8) στο φιλόξενο γήπεδο Φαλάνης. Ο τοπικός Φαλανιακός υποδέχθηκε τον Αετό Μακρυχωρίου με τους γηπεδούχου να επικρατούν με σκορ 6-3.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το τελικό σκορ μικρή σημασία έχει, όσο η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών και οι δοκιμές που έκαναν οι δύο τεχνικοί (Κώστας ΝεμπεγλέραςΚώστας Κατσάρας) για να διαπιστώσουν την κατάσταση των παικτών τους.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από έντονη ζέστη και αυτό επηρέασε σε ένα μεγάλο ποσοστό τους ποδοσφαιριστές. Ο Φαλανιακός (ήταν το 2ο φιλικό του παιχνίδι) παρουσιάστηκε πολύ καλός στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και έδειξε πως και φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του νομού μας με ωραίο ποδόσφαιρο και σωστή ανάπτυξη στο παιχνίδι του.

Από την άλλη ο Αετός Μακρυχωρίου (ήταν το 4ο φιλικό του παιχνίδι) δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί και αρκετά τέρματα. Σε κάθε περίπτωση είναι μία οργανωμένη και σοβαρή ομάδα και αναμένεται με την έναρξη των επίσημων αγώνων να παρουσιαστεί πανέτοιμη, αφού διαθέτει και ποιότητα αλλά και εμπειρία ως ομάδα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και στο 14’ ο Νάστας άνοιξε το σκορ από κοντά (1-0). Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάντζαρης για τον Αετό είχε δοκάρι. Στο 23’ ο Λόλας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0), για να έρθει ο Πανταζής Γ. στο 30’ με κεφαλιά να γράψει το 3-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Λεσάι μείωσε σε 3-1, αλλά στο 44’ ο Τσιάκος με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από τη περιοχή έκανε το 4-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Στο 49’ ο Αντωνόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 5-1. Στο 80’ ο Κατσαμάγκας μείωσε σε 5-2 και ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο γκολ με πέναλτι για το 5-3. Το τελικό 6-3 πέτυχε στο 89’ ο Λυγούρας Χ. με σουτ.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Πανταζής Η., Καρακίτσιος, Πανταζής Γ., Γιαννακόπουλος, Λυγούρας Β., Μπλέντι, Αντωνόπουλος, Νάστας, Τσιάκος, Λόλας.

Στον πάγκο ήταν οι: Κολοβός, Μαχαίρας, Ντανίκας, Σαμπανλλάρι, Λυγούρας Χ., Γκανάτσιας, Μπλάνας, Ξεσφίγκης, Παπαθανασίου Γ., Παπαθανασίου Π., Γκόλτσος, Κουλτούκης, Ιγγλέζος, Κακανούλιας.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Αμαστασίου, Γκαμπέτας, Μυτάκος, Γκατζιούρας, Κουμπούρας, Αλεξανδρής, Μπενεχούτσος, Παπαδόπουλος, Μουξιός, Μάντζαρης, Λεσάι.

Στον πάγκο ήταν οι: Πατέτσιος, Δραγατσίκης, Σιάτρας, Ζησούλης, Παππάς, Σπανός, Γαγάρας, Γουλούλης, Κολοβός, Γκαμπούρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μάνος, Στάϊκος.