Βαθμολογία

Θέλει να γράψει ιστορία ο Κίσσαβος Συκουρίου (PICS – VIDEOS)

Ήρθε η ώρα να γράψει και πάλι ιστορία ο Κίσσαβος Συκουρίου, την περσινή χρονιά μπήκαν οι βάσεις, φέτος όμως μετά από δύο χρόνια επέστρεψε στην φυσική του έδρα σε ένα γήπεδο πραγματικό «χαλί».

Της Βάσως Γκατζούλη

Η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Στέλιο Ζιώγα, ο προπονητής κ. Αποστόλης Τσιανάκας, καθώς και οι παίκτες είναι πλήρως εναρμονισμένοι με την υλοποίηση του στόχου που έθεσαν για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 - 2021

Κρατήθηκε τουλάχιστον το 80% του περσινού κορμού και έγιναν μεταγραφές ουσίας.

Τα νέα αποκτήματα

Με υγεία και πολύ δουλειά όλοι πιστεύουν εκεί στο Συκούριο πως υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να το πετύχουν.

Τα ανακαινισμένα αποδυτήρια και ο εξαιρετικός αγωνιστικός χώρος

Ευχής έργον βέβαια είναι να μπορούν να έρθουν και φίλαθλοι αφού στο Συκούριο αγαπούν και ακολουθούν την ομάδα. Η φανέλα της ομάδας γράφει το έτος ίδρυσης της ομάδας που είναι το 1930, 90 χρόνια λοιπόν το Συκούριο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και γράφει την δική του ιστορία. Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το έργο που επιτέλεσε στο γήπεδο, καθώς και το δήμο που είναι αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το δημοτικό στάδιο Συκουρίου πήρε την ονομασία του εκλιπόντος «Τάκη Κακαγιάννη», ενός ανθρώπου που έφυγε πριν 10 χρόνια από την ζωή, διετέλεσε όμως για 45 περίπου χρόνια πρόεδρος στην ομάδα και όλη η οικογένεια Κακαγιάννη προσέφερε τα μέγιστα στον τόπο της. Μπαίνοντας στην είσοδο του γηπέδου δεσπόζει το μνημείο του Τάκη Κακαγιάννη.

Για όλη αυτή την προσφορά θέλησε να μας μιλήσει ο αδερφός του εκλιπόντος κ. Κωνσταντίνος Κακαγιάννης που και αυτός από την πλευρά του προσέφερε για πολλά χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (20 ήταν πρόεδρος στην ομάδα) έτσι λοιπόν του δόθηκε δίκαια ο τίτλος του επιτίμου προέδρου.

Εικόνες από την προπόνηση

Πλάνα από την προπόνηση (1) Πλάνα από την προπόνηση (2)

Οι δηλώσεις

Κωνσταντίνος Κακαγιάννης (επίτιμος πρόεδρος)

Στέλιος Ζιώγας (πρόεδρος)

Αποστόλης Τσιανάκας (προπονητής)

Κωνσταντίνος Τζιούρας (ποδοσφαιριστής)

Δημήτρης Αγγέλης (ποδοσφαιριστής)

Γιώργος Νούσιος (ποδοσφαιριστής)

Αποστόλης Δημάκης (ποδοσφαιριστής)

Αστέριος Κορδέλας (ποδοσφαιριστής)