Βαθμολογία

Στην Τότεναμ ο Χαρτ

Και τυπικά παίκτης της Τότεναμ είναι από σήμερα (18/8) ο Τζο Χαρτ, καθώς ο σύλλογος του Λονδίνου γνωστοποίησε την απόκτηση του 33χρονου τερματοφύλακα.

Ο διεθνής γκολκίπερ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Μπέρνλι, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «σπιρούνια». Ο Χαρτ αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Μπέρνλι, με την οποία κατέγραψε την παρελθούσα σεζόν μόνον τρεις συμμετοχές (δύο στο Κύπελλο και μια στο Λιγκ Καπ), καθώς ήταν πίσω από τον Νικ Πόουπ στις επιλογές για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο έμπειρος πορτιέρε υπερασπίστηκε ακόμη τις εστίες των Σρούσμπερι, Μάντσεστερ Σίτι, Τρανμίρ, Μπλάκπουλ, Μπέρμιγχαμ, Τορίνο και Γουέστ Χαμ. Με τη Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, δύο Λιγκ Καπ και ένα Κύπελλο Αγγλίας, ενώ στη θητεία του στους «πολίτες» κέρδισε τέσσερις φορές το βραβείο "Premier League Golden Glove" και δύο φορές συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος της χρονιάς.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Χαρτ κατέγραψε 75 συμμετοχές στην εθνική Αγγλίας, με την οποία αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του 2014 και στα EURO του 2012 και του 2016.

onsports.gr