Βαθμολογία

Δωτιέας Αγιάς: Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, βλέπει ψηλά! (PICS – VIDEOS)

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε τη Δευτέρα (17/8) την προετοιμασία του ο Δωτιέας Αγιάς ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που θα μετέχει στην Α’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ιστορική ομάδα του Δωτιέα Αγιάς θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω τη φετινή χρονιά και οι κινήσεις που έκανε αυτό δείχνουν ξεκάθαρα. Η διοίκηση θέλει ο κόσμος να αποτελέσει τον 12ο παίκτη και να βοηθήσει τους παίκτες σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Η πρώτη προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο Αγιάς παρουσία όλων των παικτών, του νέου τεχνικού τιμ και της διοίκησης.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 - 2021

Το νέο τεχνικό τιμ

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κυριάκος Καφανέλης παραμένει δεύτερη χρονιά στο «τιμόνι» της ομάδας και οι κινήσεις που έγιναν δείχνουν ξεκάθαρα πως ο σύλλογος έχει υψηλούς στόχους.

Παράλληλα άλλαξε και το τεχνικό τιμ με τον έμπειρο κόουτς κ. Τάσο Μπεριτζά να ξεκινά τη δουλειά του με άκρως επαγγελματικό τρόπο μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του τον κ. Κώστα Παπαρίζο και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Λεωνίδα Κιόρογλου.

Πριν την πρώτη προπόνηση οι παίκτες προμηθεύτηκαν τα νέα ρούχα που ήταν εντυπωσιακά και έγινε και ο καθιερωμένος Αγιασμός για να πάρουν άπαντες την ευλογία του θεού.

Στη συνέχεια τους περίμενε όλους σκληρή δουλειά και πολύ τρέξιμο. Η προπόνηση διεξήχθη με πολύ καλό ρυθμό και όλοι έδειχναν ορεξάτοι σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Ο σύλλογος κράτησε το βασικό του κορμό και ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες εγνωσμένης αξίας που μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω.

Στις δηλώσεις τους δεν κρύφτηκαν πίσω από τα λόγια τους και μίλησαν για άνοδο, φυσικά για να επιτευχθεί αυτός ο υψηλός στόχος θα πρέπει να δουλέψουν άπαντες πάρα πολύ και να μοχθήσουν.

Αποκτήθηκαν οι: Μάλτζαρης, Σούλης, Παππάς, Δημολιός, Μαλαχτάρης, Τσιάμης, Φασούλας, Μακρής, Πατσιωτός, Χατζής.

Αποχώρησαν οι: Μαλάκος, Μπρέλας, Ντελής, Μπέτσιος, Σβερκούλης, Γούτος Β., Καρβούνης.

Οι δηλώσεις

Κυριάκος Καφανέλης (πρόεδρος)

Τάσος Μπεριτζάς (προπονητής)

Βασίλης Ντακούλας (ποδοσφαιριστής – αρχηγός)

Θωμάς Τσιρογιάννης (ποδοσφαιριστής)

Κώστας Χατζής (ποδοσφαιριστής)

Στέφανος Παπαγιαννούλης (ποδοσφαιριστής)

Πέτρος Φουκαλάς (ποδοσφαιριστής)

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση