Βαθμολογία

Σε φουλ ρυθμούς η ΑΕΛ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΛ στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο έμπειρος τεχνικός κ. Μιχάλης Γρηγορίου μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ δουλεύουν καθημερινά με μεθοδικότητα και την κατάλληλη τεχνογνωσία τους ποδοσφαιριστές σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι που βρίσκεται η ομάδα. Ικανοποίηση υπάρχει από το τιμ της ΑΕΛ για την εξέλιξη της προετοιμασίας.

Εξάλλου αυτή τη περίοδο θα μπούνε και οι σωστές βάσεις έτσι ώστε η ΑΕΛ να παρουσιαστεί πανέτοιμη με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι προπονήσεις είναι διπλές, το πρωί κυρίως οι παίκτες δουλεύουν πάνω στη φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα περισσότερο στην τακτική.

Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από έμπειρους παίκτες αλλά και πολλούς νέους – ελπιδοφόρους. Χρειάζεται υπομονή απ’ όλους και προσπάθεια έτσι ώστε η «Βασίλισσα» να κάνει το βήμα παραπάνω τη νέα χρονιά.

Το σημαντικό για το τεχνικό τιμ είναι πως όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και δουλεύουν καθημερινά απρόσκοπτα σε ένα εξαιρετικό ξενοδοχειακό συγκρότημα που παρέχει τα πάντα στην ομάδα και όλες τις ανέσεις όπως και το γήπεδο.

Η ΑΕΛ θα παραμείνει εκεί μέχρι 19 του μήνα και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τα φιλικά και το «μοντάρισμα» της ομάδας.