Βαθμολογία

Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού σε ομάδα Γ’ Εθνικής

Μια ακόμα ομάδα έχει καταγεγραμμένα κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της, και μάλιστα όχι ένα αλλά τέσσερα. Φαίνεται πως στη Γ’ Εθνική δεν έχει υπάρξει πρόβλεψη για να γίνουν έλεγχοι και να τηρηθεί ένα συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο προκειμένου να προστατευθούν τα μέλη των ομάδων από τον κορονοϊό. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι μέχρι τώρα τα κρούσματα που έχουν προκύψει, έχουν ανιχνευθεί από ιδιωτική πρωτοβουλία κι όχι από κάποια ομαδική ενέργεια ή θεσμικό έλεγχο.

Το σίγουρο είναι ως σε μια ακόμα ομάδα στη Γ’ Εθνική, προέκυψαν κρούσματα κορονοϊού. Συγκεκριμένα στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, βρέθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές θετικοί. Ποδοσφαιριστής της ομάδας που είχε πάει διακοπές σε γνωστό νησί των Κυκλάδων, επέστρεψε και παρουσίασε συμπτώματα. Έκανε τεστ και βρέθηκε θετικός, ενημέρωσε τους συμπαίκτες του και τρεις από αυτούς βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορονοϊό. Το καλό της υπόθεσης είναι πως οι τρεις παίκτες είναι ασυμπτωματικοί και καλά στην υγεία τους.

Μετά την επιβεβαίωση των κρουσμάτων, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στη Ροδόπη για να διεξάγει ελέγχους από τη Δευτέρα ως την Τετάρτη σε όλα τα μέλη της ομάδας. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ αλλά και διοικούντες θα κάνουν τεστ για τον κορονοϊό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xronos.gr, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλοι που έχουν νοσήσει…

onsports.gr