Βαθμολογία

Μεγάλη προσπάθεια από τον Αχιλλέα Φαρσάλων (PICS + VIDEOS)

Μία μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια φαίνεται να γίνεται στην ιστορική ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων που θα μετέχει στην Α’ ΕΠΣΛ και τη νέα χρονιά. Το athleticlarissa βρέθηκε την Παρασκευή (7/8) στο στάδιο των Φαρσάλων, αφού η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αρχικά μίλησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στην αίθουσα τύπου όπου δήλωσαν με μεγάλη θέρμη πως μέλημά τους είναι κάθε Κυριακή να κερδίζουν τιμώντας έτσι τη φανέλα και φυσικά για να φτάσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Οι νέοι παίκτες

Oι κιτρινόμαυροι ενισχύθηκαν με τους εξής ποδοσφαιριστές: Δημήτρη Πλιάγκα, Άγγελο Κορδαλή, Δημήτρη Καρέντζο, Δημήτρη Αγγελόπουλο, Χρήστο Τζέκα.

Οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας

Επίσης από την Ακαδημία Φαρσάλων οι νεαροί Άγγελος Τσιάνακας, Αχιλλέας Γκουντόπουλος και Σωκράτης Κατσανάκης.

Η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων για την περίοδο 2020 - 2021

Μαζί με την διοίκηση

Στη συνέχεια η διοίκηση διά στόματος του προέδρου κ. Νίκου Τσιανάκα ταυτίστηκε στο απόλυτο με τους παίκτες και δήλωσε πως με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα είναι δίπλα στους προπονητές και ποδοσφαιριστές αφού θέλουν και πάλι ο Αχιλλέας να ορθώσει το ανάστημά του και επάξια να έχει μόνο επιτυχίες.

Με την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων ανανέωσαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιώργος Κομισόπουλος, Χρήστος Τλούπας, Θανάσης Τσούλης, Ντίνος Κατσανάκης, Χρήστος Μπερσιάνης, Δημήτρης Τσούλης, Γιάννης Πατσιούρας, Δημήτρης Αναγνώστης, Σωτήρης Παπακωνσταντίνου, Κώστας Κουσιάς, Σπύρος Παρθένης, Ανδρέας Καναβός, Μένιος Κυριαζόπουλος, Μάριος Μπαιράμι και Βαλάντης Μαργαρίτης.

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση

Το τεχνικό τιμ με τον έμπειρο κ. Χρήστο Καπελιάνη και τον κ. Αποστόλη Παπαδόπουλο ολοκλήρωσε τις δηλώσεις και είπαν πως θα προσπαθήσουν μέσα από σκληρή δουλειά να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό και ποιοτικό σύνολο, που μέρα με τη μέρα θα προοδεύει και θα προσπαθεί για το καλύτερο.

Πλάνα από την πρώτη προπόνηση (1)

Πλάνα από την πρώτη προπόνηση (2)

Ανέφεραν επίσης πως η φιλοσοφία της ομάδας είναι να έχει στους κόλπους της το ντόπιο στοιχείο, κάτι που έχει ξεκινήσει αφού παίκτες θα αγωνίζονται και από τις υποδομές του Αχιλλέα και έτσι θα γίνει το «πάντρεμα» με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Σίγουρα πάντως τίποτα δεν είναι τυχαίο και όταν ταυτίζονται έτσι στο απόλυτο διοίκηση, ποδοσφαιριστές και παίκτες μόνο θετικά αποτελέσματα θα υπάρχουν.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το γήπεδο με τις παρεμβάσεις έχει γίνει αγνώριστο και εκείνο που υπολείπεται είναι ο φίλαθλος κόσμος να το γεμίσει μιας που όλα αυτά τα χρόνια είναι ο 12ος παίκτης του ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων.

Οι δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές...

Οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Κομισόπουλος (κέντρο), Χρήστος Τλούπας (δεξιά) και Δημήτρης Πλιάγκας (αριστερά)

Το Δ.Σ. με τον πρόεδρο κ. Νίκο Τσιανάκα (κέντρο), τον αντιπρόεδρο κ. Βασίλη Μπερσιάνη (δεξιά) και γενικό γραμματέα κ. Χρήστο Σκαντζούρη (αριστερά)

Το τεχνικό τιμ με τον κόουτς κ. Χρήστο Καπελιάνη (δεξιά) και τον συνεργάτη του κ. Αποστόλη Παπαδόπουλο (αριστερά)

Τα φιλικά

26/8 Μαυροβούνι

31/8 Κιλελέρ

5/9 Ηρακλή Χάλκης

12/9 –

19/9 Δωτιέα Αγιάς

22/9 Εκκρεμεί απάντηση από τον Ηρακλή Λάρισας