Βαθμολογία

Η επικύρωση της αποβολής του Ιωνικού και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων

Τα θέματα που θα απασχολήσουν αύριο (9/7, 13.00) το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας. Αρκετά είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αύριο το μεσημέρι (9/7, 13.00) όσον αφορά την Basket League της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Στην κορυφή της ημερήσιας διάταξης βρίσκεται η διαπιστωτική πράξη αποβολής του Ιωνικού Νικαίας από την Basket League, η οποία θα επικυρωθεί από την Λίγκα, λόγω της μη τήρησης του νόμου που αφορά το μετοχικό κεφάλαιο, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στο μεταξύ, αύριο (9/7) έληγε η διορία που είχε από τον ΕΣΑΚΕ η διοίκηση του Διαγόρα Δρυοπιδέων. Προκειμένου να ενημερώσει εάν θα κατέβει η όχι στο πρωτάθλημα. Κάτι που έπραξε ήδη ενημερώνοντας την Λίγκα, η οποία απέστειλε όλα τα έγγραφα που απαιτείται να συμπληρώσουν οι άνθρωποι της ομάδας, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει το φάκελο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, θα συσταθεί υγειονομική επιτροπή, για την δημιουργία πρωτοκόλλου που αφορά την αντιμετώπιση του Covid-19, εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Στην συζήτηση θα συμμετέχουν γιατροί επιδημιολόγοι, αλλά και οι γιατροί όλων των ΚΑΕ.

Όσον αφορά τα θέματα των χορηγιών και της Τηλεόρασης, δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη με ποιο τρόπο θα τεθούν, καθώς δεν υπάρχει κάτι νεότερο στον ορίζοντα.

onsports.gr