Βαθμολογία

Συστράτευση όλων των δυνάμεων του Ολυμπιακού Βόλου

Η νέα χρονιά μπορεί να είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες, όπως και για τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, αυτό που βγήκε από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης, είναι ότι ο σύλλογος συνεχίζει ενωμένος, με στόχο να διεισδύσει στην κοινωνία του Βόλου και να γίνει συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος, δηλώνει αισιόδοξος, πως παρά τις δυσκολίες, ο Ολυμπιακός θα λειτουργήσει και θα είναι ένα υπολογίσιμο μέγεθος στην κατηγορία, όπου θα αγωνιστεί, με την ελπίδα αυτή να είναι η Σούπερ Λιγκ 2 ή η διευρυμένη Β’ Εθνική. Το σενάριο των δύο ομίλων παίζει και πάλι δυνατά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και εξελίξεις αναμένονται προς το τέλος του μήνα, το αργότερο στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Σίγουρα, αυτή τη στιγμή το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, δημιουργεί πρόβλημα στον Ολυμπιακό, καθώς δεν μπορεί να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας. Υπάρχει, πάντως, ένα πλάνο, πάνω στο οποίο κινείται ήδη η διοίκηση της ΠΑΕ, καθώς έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τους ποδοσφαιριστές που θέλουν οι διοικούντες να κρατήσουν στην ομάδα, ενώ έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και με προπονητές. Ψηλά στη λίστα βρίσκονται ο Περικλής Αμανατίδης (αν δεν συνεχίσει στα Τρίκαλα) και ο Γιώργος Βαζάκας. Έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα, όπως αυτό του Δημήτρη Αρναούτη (ανέβασε τον Ιωνικό στη Φούτμπολ Λιγκ την περίοδο 2019-20 και κάθισε στον πάγκο σε 16 παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος).

Είναι σημαντικό το γεγονός πως τέσσερα στελέχη του Ερασιτέχνη οι κ.κ. Νίκος Τσεκούρας, Δημήτρης Μουρτζίνος, Κυριάκος Κυριακόπουλος και Αλέκος Μεταφτσής θα είναι και στελέχη της ΠΑΕ. Αναλαμβάνουν δράση, μαζί με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, με στόχο να αποκτήσει η ομάδα καλύτερο κοινωνικό πρόσωπο στη πόλη. Αναμένεται να αναλάβουν τον τομέα της επικοινωνίας και της επαφής με τον κόσμο.

Ξεκίνησε ήδη εκστρατεία, η οποία ονομάστηκε «Ολυμπιακή συμμαχία» με στόχο να ενεργοποιηθούν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου και να στηρίξουν την προσπάθεια της διοίκησης.

Πηγή: goalpost