Βαθμολογία

Οικονόμος Τσαριτσάνης: Παρελθόν ο Βατάλης, εκλογές την Κυριακή

Εκλογές πρόκειται να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 21/6 στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Η διαδικασία θα λάβει χώρα από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, στο Κοινοτικό Κατάστημα Τσαριτσάνης. Ωστόσο, έγινε γνωστό πώς παρελθόν θα αποτελέσει ο πρόεδρος Κώστας Βατάλης λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.

Η ενημέρωση: “Στην διενέργεια εκλογών για την προσεχή Κυριακή αποφάσισε να προχωρήσει η γενική συνέλευση των μελών του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ενώ συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή για την συλλογή των αιτήσεων των υποψηφίων διοικητικών συμβούλων. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 μεταξύ των ωρών 09.00′ – 17.00′ στο Κοινοτικό Κατάστημα Τσαριτσάνης, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για την κατάθεση της υποψηφιότητάς τους στους Βασίλη Τζούργκανο (6971896360), Γιάννη Σκάντζο (6989836034) και Κώστα Νταρή (6981441344).

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΒΑΤΑΛΗΣ

Εν τω μεταξύ, παρελθόν για τα διοικητικά πράγματα του συλλόγου – όπως ανακοίνωσε στην απολογιστική συνέλευση – θα αποτελέσει ο πρόεδρος Κώστας Βατάλης, λόγω αυξημένων επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Ο απερχόμενος πρόεδρος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους συνεργάτες του στην ομάδα, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές αλλά και γενικότερα τον φίλαθλο κόσμο της Τσαριτσάνης, με τον οποίο μοιράστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια πολλές χαρές, με την κατάκτηση του νταμπλ, την άνοδο στην Γ’ Εθνική και την παραμονή επί δύο διαδοχικές περιόδους σε αυτή.”