Βαθμολογία

Κυπελλούχος η ΑΕΚ

Τον πρώτο της τίτλο μετά από εννέα χρόνια κατέκτησε η ΑΕΚ, επικρατώντας 3-0 του Ατρόμητου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος άνοιξε το σκορ στο 28΄, ενώ ο Ναμπίλ Μπάχα στο 78΄ και ο Παντελής Καφές στο 85΄ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.
Ωστόσο, το φινάλε του τελικού συμαδεύτηκε από άσχημες εικόνες, καθώς μερίδα οπαδών της ΑΕΚ, που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν, επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου και χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικής δύναμης, για να σταματήσει το κακό που έγινε.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας).
Κίτρινες: Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας - Μάκος, Ντιόπ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάντζ, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα (82΄ Σαρμιέντο), Σκόνδρας, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι (66΄Μπρίτο), Καμαρά (90΄ Σαμπού), Αναστασάκος.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Μάκος, Λαγός, Ντιόπ, Σκόκο (33΄λ.τρ. Μπάχα), Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (70΄ Καφές).