Βαθμολογία

Μαντζανάς: Η πολιτεία αποφασίζει για τη συνέχεια της SL2

Θέμα της πολιτείας η διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League 2 σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μαντζανά. O πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, με δήλωσή του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τάχθηκε υπέρ της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος στην Super League 2 διότι με αυτό τον τρόπο θα έχουν περισσότερες ελπίδες οι ομάδες να πάρουν λεφτά από τα τηλεοπτικά και τόνισε πως η συνέχεια του πρωταθλήματος με την διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ είναι θέμα της Πολιτείας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εμείς ταχτήκαμε υπέρ της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος στις 29 Ιουνίου. Θέλουμε να πάρουμε τα λεφτά από τα τηλεοπτικά και εάν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα θα έχουμε περισσότερες ελπίδες να το πετύχουμε.

Ως Απόλλων Λάρισας είμαστε και ήμασταν έτοιμοι από την πρώτη στιγμή για να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση. Κάναμε τα τεστ για τον κορωνοϊό, ξεκινήσαμε ατομικές προπονήσεις και τώρα ομαδικές.

Ορίσαμε ημερομηνίες για να διεξαχθούν σε πρώτη φάση οι δύο αγωνιστικές που εκκρεμούν από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το τι θα γίνει από δω και πέρα, αλλά και με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ είναι θέμα της Πολιτείας».

mikriliga