Βαθμολογία

Ράσταβατς: «Να είμαστε καλοί σε κάθε ματς»

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για την επιστροφή στη δράση, την πρωτόγνωρη κατάσταση που αντιμετωπίζουν όλοι αλλά και το στόχο των Αρκάδων.

Αρχικά σχολίασε ο Σέρβος τεχνικός στο ATFCtv:

"Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλες τις ομάδες λόγω της κατάστασης. Στην αρχή υπήρχε μια περίοδος που  φαινόταν ότι ήταν περίοδος ξεκούρασης αλλά δεν ήταν περίοδος ξεκούρασης. Στη συνέχεια μπήκαμε στις προπονήσεις, φαινόταν ότι ήταν περίοδος προετοιμασίας η οποία δεν ήταν ακριβώς μια περίοδος προετοιμασίας και τώρα ξεκινάμε να παίζουμε τα παιχνίδια. Μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς αλλά και πάλι υπάρχει ερωτηματικό το κατά πόσο θα είναι ανταγωνιστικό το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων από δω και πέρα."

Για την κατάσταση που έχει να διαχειριστεί:

"Είναι κάτι το πρωτόγνωρο, όχι μόνο για εμάς για όλες τις ομάδες στον κόσμο. Είναι μια περίοδος που όλοι θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο στόχος μας και θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Εχουμε ως οδηγός το γερμανικό πρωτάθλημα αλλά είναι αλήθεια ότι και στη Γερμανία είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα".

Για τον τρόπο που δούλεψε η ομάδα:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο τον οποίο δουλέψαμε όλες αυτές τις μέρες και στην περίοδο της διακοπής αλλά κι όταν επιστρέψαμε στις προπονήσεις. Δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο που είχαμε πριν αλλά είμαι αισιόδοξος ότι η δουλειά που κάναμε θα φανεί στο γήπεδο". 

Ο στόχος των Αρκάδων στα play out:

"Ο στόχος μας είναι να κοιτά με το κάθε ματς ξεχωριστά προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί, να εμφανιζόμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται προκειμένου να τα πηγαίνουμε καλά στο ματς και αυτός θα είναι ο στόχος μας: Να είμαστε καλοί, να παίρνουμε τη νίκη και από εκεί και πέρα θα δσούμε που θα φτάσουμε στο τέλος".

arcadiasports.gr