Βαθμολογία

Καλογήρου: Πρόκληση για μένα ο Θησέας Αγριάς

Εξελίξεις είχαμε στον Θησέα Αγριάς με τον Λευτέρη Καλογήρου να αντικαθιστά τον Λάκη Μπακάλη στην τεχνική ηγεσία. Ο νέος προπονητής των «πρασίνων» μίλησε στη «Θεσσαλία» για τη νέα του θέση τονίζοντας: «Για μένα είναι μία πρόκληση το να εργαστώ στον Θησέα που προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά…».

Δεν χωρά αμφιβολία πως η φετινή ήταν η πιο πετυχημένη σεζόν στην 93χρονη ιστορία του συλλόγου. Οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην 2η θέση της Γ’ Εθνικής και έφτασαν και στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ (αν και με απόφαση της διοίκησης αποσύρθηκαν από την κλήρωση). Παράλληλα, έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ωστόσο, ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας Λάκης Μπακάλης δεν θα κάθεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Θησέα, αφού δεν τα βρήκε με τη διοίκηση για συνέχιση της συνεργασίας τους. Εξάλλου, το μπάτζετ για τη νέα σεζόν θα είναι αρκετά μειωμένο, όπως έχουν γνωστοποιήσει οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Νέος τεχνικός αναλαμβάνει ο Λευτέρης Καλογήρου, που επαναπατρίστηκε μετά από μία πετυχημένη θητεία σε σύλλογο της Κίνας. Ο τελευταίος αναγνωρίζει ότι αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο, ενώ μιλώντας στη «Θ» χαρακτήρισε ως πρόκληση για την καριέρα του το να συνεχίσει στον Θησέα.

«Όλα έγιναν ξαφνικά… Πριν λίγες ημέρες με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Θησέα και μου ζήτησαν να συνεργαστούμε. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής.

Για μένα είναι μία πρόκληση το να εργαστώ στον Θησέα που προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να είμαστε και τη νέα σεζόν το ίδιο ανταγωνιστικοί. Βέβαια, η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει τα πάντα και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Όσο πιο γρήγορα το κάνουμε αυτό, τόσο το καλύτερο θα είναι για την ομάδα».

mikriliga.com