Βαθμολογία

«Διαζύγιο» Μπακάλη με Θησέα Αγριάς – Κοντά σε συμφωνία με Καλογήρου

Αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» του Θησέα Αγριάς με τον Λάκη Μπακάλη και σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμος ο αντικαταστάτης του!

Ο Θησέας Αγριάς εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε τη λήξη της συνεργασίας με τον Λάκη Μπακάλη: «Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Θησέα, κατά την διετή παρουσία του στο πάγκο της ομάδας σημείωσε μεγάλες επιτυχίες, με αποκορύφωμα την κατάληψη της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την περσινή σεζόν, που ήταν και η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και την συμμετοχή της στο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Επιτυχίες που ήρθαν να προστεθούν στο πλούσιο παλμαρέ του έμπειρου τεχνικού.

Σύσσωμη η διοίκηση του Θησέα, ευχαριστεί τον κ. Μπακάλη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα, και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Από κει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του «taxydromos» ο Θησέας Αγριάς φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Λευτέρη Καλογήρου που τελευταία εργάστηκε στην Κίνα και θα έχει το δύσκολο έργο να συνεχίσει στον πάγκο την πετυχημένη δουλειά του Λάκη Μπακάλη.

Ο Λευτέρης Καλογήρου που θα κληθεί από τον Αύγουστο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του Θησεα είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A έπαιξε ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Παναθηναϊκού (1982-84), την ομάδα Νέων του Λεβαδειακού (1985-87), τον Πύρασο (1988-91 και 1997-99), τον Νηλέα (1991-96), τον Σαρακηνό (1996-97), τον Πανθηραϊκό (1999-2005), ΑΕ Λεχωνίων (2006-07). Ξεκίνησε την προπονητική ως βοηθός προπονητή στον Πύρασο το 2008, ανέλαβε στα μέσα της περιόδου 2008-09 την ΑΕ Λεχωνίων, εργάστηκε ξανά στον Πύρασο πρώτα ως προπονητής της ακαδημίας και έπειτα ως τεχνικός της ανδρικής ομάδας στη Δ’ Εθνική το 2010-11 και το ξεκίνημα της σεζόν 2011-12.

Στη συνέχεια για 2 χρόνια ήταν στον πάγκο της Δήμητρας Ευξεινούπολης, για να πάρει μετά τίτλο με τον ΓΣ Αλμυρού, στη συνέχεια εργάστηκε στον Ολυμπιακό Αμπελιάς στην ΕΠΣ Λάρισας και στον Διαγόρα , ενώ τελευταία ήταν στην Κίνα στην Hunan Hangsheng FC και σε ένα πρόγραμμα αξιολόγησης ταλέντων από την Ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ΚΝVB.

mikriliga.com