Βαθμολογία

Super League: Στον αέρα το Ξάνθη-Ατρόμητος

Πιθανή η μετάθεση του αγώνα την Κυριακή – Αύριο στο ΔΣ της Λίγκας η απόφαση. Στο προγραμματισμένο για την Παρασκευή (5/6) διοικητικό συμβούλιο θα συζητήσει η Super League την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης Ξάνθη-Ατρόμητος, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (6/6, 20:00) στα «Πηγάδια», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστική των play out.

Νωρίτερα σήμερα (4/6), η ΠΑΕ Ατρόμητος έστειλε επιστολή στη Super League με την οποία έθετε ερωτήσεις ως προς την ασφάλεια της αποστολής ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή. Η ομάδα του Περιστερίου ήθελε να έχει λεπτομερή και πλήρη εικόνα της κατάστασης στην Ξάνθη, ώστε να ληφθεί μια υπεύθυνη απόφαση, η οποία θα εγγυάται την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκόμενων στον αγώνα.

Στη Super League έχουν λάβει με τη δέουσα σοβαρότητα το θέμα που ενσκήπτει με την πρώτη σκέψη να είναι να διεξαχθεί το ματς Ξάνθη-Ατρόμητος, την Κυριακή (7/6), εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές Αρχές και σε συνεννόηση με τις δυο ομάδες, τη διοργανώτρια Αρχή και την ΕΡΤ, η οποία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσής του. Τα κρούσματα κορονοϊού στη Θράκη καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης το Σάββατο (6/6, 20:00) όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Η ομάδα του Περιστερίου ακύρωσε δε τα αεροπορικά εισιτήρια και βρίσκεται εν αναμονή των αποφάσεων ως προς την οριστική ημερομηνία διεξαγωγής του εκτός έδρας αγώνα της με την Ξάνθη.

onsports.gr