Βαθμολογία

Αύριο η συνάντηση για το 20% στις εξέδρες των γηπέδων

Ο πρόεδρος της SL και ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ θα αναλύσουν στον Υφυπουργό Αθλητισμού το σχέδιο των ομάδων για την παρουσία φιλάθλων στους αγώνες των play off και play out 

Ημέρα - «κλειδί» για το κατά πόσο θα είναι εφικτό να παρακολουθήσουν από κοντά φίλαθλοι τα παιχνίδια των play off και των play out λογίζεται η αυριανή (3/6). Πρόσφατα η SL υιοθέτησε την πρόταση του ΟΦΗ ώστε στις εξέδρες να υπάρχει κόσμος που αντιστοιχεί στο 20% της συνολικής χωρητικότητας των γηπέδων και για αυτό το σκοπό στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης θα συναντηθούν οι Μηνάς Λυσσάνδρου και Ηλίας Πουρσανίδης με τον Λευτέρη Αυγενάκη. 

Εκεί ο πρόεδρος της λίγκας και ο αντιπρόεδρος των Κρητικών που είναι και ο «εμπνευστές» του εγχειρήματος, θα παρουσιάσουν στον Υφυπουργό Αθλητισμού το σχέδιό τους και θα του αναλύσουν διεξοδικά το πλάνο τους. Μετά από την παρουσίαση που θα υπάρξει, η πλευρά της πολιτείας θα κληθεί να αποφασίσει για το αν θα κάνει ή όχι αποδεκτή την πρόταση των ΠΑΕ. Η ενημέρωση του Υπουργείου για το θέμα ανέφερε πως οι ποδοσφαιρικοί εκπρόσωποι αιτήθηκαν της συνάντησης, βάσει της πρότασης της Λίγκας για εξέταση από τις υγειονομικές επιτροπές και τις αθλητικές αρχές του ενδεχομένου παρουσίας ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα, στην εξέλιξη της διεξαγωγής των play off και play out του πρωταθλήματος.

gazzetta.gr