Βαθμολογία

Super League: Κατατίθεται στην κυβέρνηση το αίτημα για κόσμο στις κερκίδες

Ο ΟΦΗ κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για το ενδεχόμενο παρουσίας κόσμου στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων, ένα αίτημα το οποίο θα κατατεθεί στην Κυβέρνηση.

Οι ομάδες της Super League συζήτησαν στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (28/5) για να αιτηθούν στην Κυβέρνηση την παρουσία κόσμου στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων, μία πρόταση που έγινε από την πλευρά του ΟΦΗ.

Η ιδέα των Κρητικών ψηφίστηκε τελικά απ’ τις ομάδες και θα κατατεθεί στην κυβέρνηση. Ο ΟΦΗ, με εκπρόσωπό του τον αντιπρόεδρο, Ηλία Πουρσανίδη, συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη με μία ολοκληρωμένη πρόταση.

Η πρόταση αυτή περιλάμβανε συγκεκριμένη μελέτη, στην οποία περιέχεται ακόμα και η εταιρεία διαχείρισης των εισιτηρίων των Κρητικών (ticketmaster), η οποία με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κλείνει εισιτήριο και αυτόματα να αποκλείεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων δίπλα του. Οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν από το working group της Super League.

Το προηγούμενο διάστημα, οι άνθρωποι του ΟΦΗ δούλεψαν πάνω στην πρόταση, ώστε να παρουσιαστεί κάτι ολοκληρωμένο στην κυβέρνηση και να μπει από φέτος η βάση για την επόμενη σεζόν. Μετά την τοποθέτηση του Ηλία Πουρσανίδη, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ τάχθηκαν υπέρ, ενώ στη συνέχεια όλες οι ομάδες συμφώνησαν.

Μεταξύ άλλων στην τηλεδιάσκεψη ο αντιπρόεδρος των Κρητικών ανέφερε: "Θα πρέπει να είναι μια πρόταση όλων των ομάδων. Όχι μόνο του ΟΦΗ. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει κόσμο στους αγώνες. Είναι για το καλό του αθλήματος. Η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία. Γιατί να μην αποτελέσει πρότυπο και το ποδόσφαιρο της χώρας; Με τον τρόπο αυτό θα δουλέψουν και όλες οι δουλειές γύρω από το ποδόσφαιρο".

sport24.gr