Βαθμολογία

Άλλες τρεις ανανεώσεις στον Αετό Μακρυχωρίου (pics)

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η οργάνωση του Αετού Μακρυχωρίου ενόψει της συμμετοχής του στη νέα Γ’ Εθνική. Η διοίκηση της ομάδας μαζί με τον τεχνικό κ. Κώστα Κατσάρα καταστρώνουν τα σχέδιά τους έτσι ώστε η ομάδα να κάνει μία αξιόλογη χρονιά.

Μετά τους Γκαμπέτα, Σιάτρα και Μάντζαρη το Δ.Σ. του Αετού Μακρυχωρίου ανακοινώνει άλλες τρεις ανανεώσεις. Ο λόγος για τον Βασίλη Κατσαμάγκα, τον Γιάννη Κολοβό και τον Στέλιο Αλεξανδρή.

Ο Βασίλης Κατσαμάγκας προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά με τον Αετό αφού βοήθησε τα μέγιστα και αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 17 γκολ. Έχει σημαντική εμπειρία από τη Γ’ Εθνική με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ενώ έχει αγωνιστεί και σε Αιγινιακό, Βατανιακό και Διγενή Νεοχωρίου.

Ο Γιάννης Κολοβός έβαλε το δικό του λιθαράκι έτσι ώστε ο Αετός να αλλάξει κατηγορία. Σημείωσε 11 γκολ και έχει παίξει και στη Γ’ Εθνική τόσο με τον Διγενή Νεοχωρίου όσο και με τον Φωκικό. Ξεκίνησε από τον Απόλλωνα Λάρισας απ’ όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα.

Τέλος ο Στέλιος Αλεξανδρής αποκτήθηκε πέρυσι τον Ιανουάριου από τον Ηρακλή Λάρισας και βοήθησε πολύ στην επίτευξη του στόχου. Έχει εμπειρία στη Γ’ Εθνική αφού έχει φορέσει και τις φανέλες της Νίκης Βόλου αλλά και του Αλμυρού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που αποτελεί το πρώτο βήμα στην στελέχωση του νέου ρόστερ που θα βασιστεί κατά ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην υπάρχουσα ομάδα, ενώ αναμένεται να γίνουν και 3-5 προσθήκες ουσίας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ