Βαθμολογία

Το πλάνο της UEFA για τη φετινή χρονιά και… αλλαγές

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport» για τα σχέδια της UEFA για τη φετινή σεζόν. Η UEFA είναι αποφασισμένη να δώσει σε μεμονωμένες ομοσπονδίες περισσότερο χρόνο, πέραν του «τελεσιγράφου» της 25ης Μαΐου, για να καθορίσουν το σχεδιασμό τους για την επανεκκίνηση ή οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων.

Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», καταγράφοντας τις «σκέψεις» των κύκλων της UEFA, σημειώνοντας πως στις προθέσεις της είναι η παράταση της προθεσμίας, ενώ τονίζεται ότι είναι αρνητική στις πέντε αλλαγές που «εμπνεύστηκε» η FIFA και ο προσανατολισμός είναι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις να συνεχιστούν από τις 6 Αυγούστου.

Πάντως στην UEFA, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι μάλλον προβληματισμένοι σχετικά με το ιταλικό ιατρικό πρωτόκολλο και υπογραμμίζεται ότι το πρωτόκολλο UEFA, θα μοιάζει περισσότερο με το γερμανικό, το οποίο προβλέπει μεμονωμένες καραντίνες, από αυτό του ιταλικού, που μιλάει για συνολική απομόνωση, μιας και ο στόχος είναι η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

onsports.gr