Βαθμολογία

Ένας χρόνος μετά... ακόμη πιο ψηλά!

Σήμερα συμπληρώθηκε 1 χρόνος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΛ την 11η Μαίου 2019. Ένα πρωτάθλημα μετά από περίπου 30 χρόνια που έφερε τον Ηρακλή στην Γ Εθνική. Με την ευκαιρία αυτή και την απότομη διακοπή των πρωταθλημάτων, θα θέλαμε να κάνουμε μια αποτίμηση της πρώτης μας χρονιάς στην Γ Εθνική.

Μια χρονιά, που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία αφού παρότι νεοφώτιστοι καταφέραμε πολύ γρήγορα να σώσουμε την κατηγορία και μάλιστα να φιγουράρουμε συνεχώς μεταξύ της 2ης και 4ης θέσης στο πρωτάθλημα.

Μια τεράστια επιτυχία, για την οποία θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους παίκτες της ομάδας και το προπονητικό τιμ της ομάδας. Ξεχωριστά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους και τους γονείς της ακαδημίας του Ηρακλή που στήριξαν την προσπάθεια μας αλλά και τους χορηγούς της ομάδας μας.

Ήδη σήμερα, ανακοινώνουμε την συνέχιση της συνεργασίας με το προπονητικό τιμ και συγκεκριμένα με τον προπονητή Χρήστο Χατζηλιάδη, τον άμεσο συνεργάτη του Θάνο Τριανταφυλλόπουλο, τον γυμναστή Κων/νο Λιάπη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Πέτρο Καραναστάση και τον φροντιστή της ομάδας Γιώργο Κώστα.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα ξεκινήσουν συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς και με νέους που θα θέλαμε να έρθουν και να συμπληρώσουν το ρόστερ της ομάδας.