Βαθμολογία

Φέντερμαν: «Πιθανή η συνέχιση της Ευρωλίγκας»

Ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ θεωρεί ότι μπορεί να ολοκληρωθεί φέτος η Ευρωλίγκα. Πιθανότητες πάνω από το 50% δίνει ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι, Ντέιβιντ Φέντερμαν στην ολοκλήρωση της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Οι Ισραηλινοί έχουν εκφράσει την πεποίθηση ότι πρέπει να συνεχιστεί η ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τη Μακάμπι να την προτιμά σε σχέση με το εγχώριο πρωτάθλημα.

«Δεν γίνεται διαφορετικά, γιατί έχουμε υπογράψει συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα και οι ημερομηνίες θα συμπίπτουν. Ίσως να μη χρειαστεί καν να απέχουμε από το πρωτάθλημα, αν η Ευρωλίγκα τελικά δεν συνεχιστεί. Αν και υπάρχουν πολλές προτάσεις από κυβερνήσεις που είναι πρόθυμες να φιλοξενήσουν αγώνες. Πριν λίγες εβδομάδες δεν περίμενα ότι θα γίνει αυτό, αλλά συμβαίνει και τώρα είναι πάνω από 50% οι πιθανότητες να επιστρέψουμε», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Υπάρχει ένα γκρουπ 3-4 ομάδων που κάνουν ακριβώς το αντίθετο από ό,τι λέμε ή θέλουμε εμείς. Αν είναι μέρα, θα πουν πως είναι νύχτα. Ίσως θεωρούν ότι είναι καλύτερα χωρίς τη Μακάμπι. Με έχει ενοχλήσει πολύ η στάση τους. Αφού έχουμε συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα, γιατί να μην περιμένουμε μια εβδομάδα να δούμε οριστικά αν θα συνεχιστεί ή όχι;».