Βαθμολογία

«Ομόφωνη απόφαση για την δωρεά υγειονομικού υλικού»

Ως κινήσεις ουσίας και όχι συμβολικές χαρακτήρισε την απόφαση που έλαβαν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 για την δωρεά ιατρικού υλικού υπέρ της μάχης κατά του κορωνοϊού ο υπεύθυνος επικοινωνίας της διοργανώτριας, Πιέρ Κοσμίδης.

«Οι ομάδες μπήκαν σε μια πλατφόρμα και έγινε η συζήτηση για δύο ώρες. Ηταν μια ομόφωνη απόφαση αλλά και από κοινού με τη Σούπερ Λιγκ 2, για να γίνει μια δωρεά υγειονομικού υλικού στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, έτσι ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία», ανέφερε στον «Αθλητικό Μετρόπολις» για τη τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λίγκας 1 και πρόσθεσε:

«Ο αθλητισμός είναι μέρος της κοινωνίας αλλά μην ξεχνάμε ότι υπέρτατο αγαθό είναι η ζωή. Δεν υπάρχει όριο για την βοήθεια που θα δώσουμε, θα είναι μια διαρκής προσφορά από την λίγκα και από τις ομάδες για το συλλογικό καλό, είναι κινήσεις ουσίας και όχι μόνο συμβολικές. Εντός των προσεχών ημερών θα βγάλουμε μια εφαρμογή με διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά και να ασχολούνται δημιουργικά», κατέληξε.