Βαθμολογία

Ιταλός υπουργός αθλητισμού: «Απίθανο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Διαβάστε τη θέση του Ιταλού υπουργού αθλητισμού, για την επανέναρξη του Καμπιονάτο. «Λυπάμαι να το πω και να το ανακοινώνω  εδώ, αλλά οι αισιόδοξες  προβλέψεις που μας ώθησαν να σκεφτούμε ότι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου  τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και όλες τις άλλες αθλητικές δραστηριότητες  νομίζω ότι ήταν λίγο υπερβολικές.

Για τις 3 Μαΐου είναι αμφίβολο αν υπήρχε η δυνατότητα να ξεκινήσουμε, θα αποφασίσουμε να το κάνουμε πίσω από κλειστές πόρτες. Μέχρι σήμερα έχω κάποιες αμφιβολίες σχετικά με τις δηλώσεις ότι θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν έχουν καμία βεβαιότητα σχετικά με την εξέλιξη.

Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες αποφάσεις» σχολίασε, επίσης, ο Βιτσέντζο Σπανταφόρα και κατέληξε: «Η τελική απόφαση θα είναι της ομοσπονδίας, αλλά είναι μάλλον απίθανο να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, πιθανώς εάν συμβεί αυτό θα γίνει χωρίς φιλάθλους. Θα εξαρτηθεί επίσης από όλα τα άλλα πρωταθλήματα.

Ο κoσμος του ποδοσφαίρου πήρε λίγο περισσότερο χρόνο για να καταλάβει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που αντιμετωπίζαμε. Τώρα θα προχωρήσει με προσοχή για να αποφύγει ορισμένα σενάρια».