Βαθμολογία

Παναχαϊκή: 29 παίκτες και 8 προπονητές σε 20 αγωνιστικές

Άγνωστο παραμένει αν θα ολοκληρωθεί λόγω κορονοϊού το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2 και η Παναχαϊκή συνεχίζει να είναι σε αναστολή λειτουργίας, περιμένοντας τις εξελίξεις από την επόμενη εβδομάδα.

Τα πάντα έχουν παγώσει αφού προέχει η υγεία όλων. Απομένουν δυο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της σεζόν και η διοίκηση της Παναχαϊκής μετά και τις τελευταίες εξελίξεις έχει ουσιαστικά την σκέψη της στην επόμενη περίοδο, ανεξάρτητα αν θα ολοκληρωθούν φέτος ή όχι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στις 20 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί στο φετινό πρωτάθλημα έχουν αγωνιστεί 29 ποδοσφαιριστές.

Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Μαυριάς, Μασούρας, Κολ, Πατρώνης, Λινάρδος, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Ιντζόγλου, Μουστακόπουλος, Πατάπης, Αντωνακόπουλος, Καπούταγλης, Μυτίδης, Ατανάκοβιτς, Κοτσώνης, Ανάκογλου, Φροξυλιάς, Θεολόγου, Κόκας, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσότρας είναι οι 29 παίκτες που έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Παναχαϊκής στην Σούπερ Λίγκ 2.

Το εντυπωσιακό της φετινής περιόδου είναι ότι στις 20 αγωνιστικές έχουν καθίσει στον πάγκο πέντε προπονητές και τρεις υπηρεσιακοί που είχαν την ευθύνη σε τρία παιχνίδια. Δηλαδή οκτώ προπονητές είχαν την ευθύνη της ενδεκάδας σε 20 αγωνιστικές και αυτό ίσως αποδεικνύει γιατί η Παναχαϊκής έμεινε εκτός στόχου πολύ νωρίς.

SportFM Πάτρας