Βαθμολογία

Πληρωμές εν μέσω κορονοϊού στο ΠΑΟ Βάρδας

Παρά το ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν σταματήσει εδώ και δύο εβδομάδες στο ΠΑΟ Βάρδας λόγω κορονοϊού και παρά τη πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν όλα τα σωματεία, στο ΠΑΟ Βάρδας την Τρίτη προχώρησαν σε πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ λειτουργώντας, όπως πάντοτε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εφαρμόζοντας άμεσα και κατά γράμμα τα προληπτικά μέτρα που έχει εξαγγείλει το Υπουργείο Υγείας και η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, έχει αναστείλει όλες τις δραστηριότητές του μέχρι νεοτέρας.

Οι ποδοσφαιριστές αυτής εξέδωσαν ανακοίνωση: “Θα θέλαμε οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ να ευχαριστήσουμε την διοίκηση για την πληρωμή που έγινε σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή που έχουν παραλύσει τα πάντα… Σας ευχαριστούμε και πάλι και είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στον ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ υπό αυτή την ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για όλους, να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την δύσκολη δοκιμασία που περνά όλος ο κόσμος, με την ευχή να είμαστε και πάλι δυνατοί να κάνουμε στο μέλλον αυτό που μας αρέσει!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!

ΝΙΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!”