Βαθμολογία

Παλτόγλου: «Κουμάντο στο Αιγάλεω κάνω εγώ!»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου με δήλωση του στη mikriliga.com θέλησε να απαντήσει σε δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Φυντάνης περί συνεργασίας των δύο ανδρών, πριν αναλάβει την ομάδα ο Θωμάς Γράφας.

Η δήλωση του “ισχυρού” άνδρα του Αιγάλεω, Άρη Παλτόγλου στη mikriliga.com: “Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο αυτής δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με κανένα ποδοσφαιρικό θέμα, σεβόμενος τις δυσκολίες που περνάμε, ωστόσο αναγκάζομαι να απαντήσω στον κ. Φυντάνη, διότι έχω κουραστεί να ακούω ηλιθιότητες!

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι με τον εν λόγω κύριο έχω να μιλήσω τρία χρόνια και συγκεκριμένα αυτό είχε συμβεί το 2017 όταν ήπιαμε καφέ σε ένα μαγαζί ενός γνωστού μου. Αναφέρω για την συγκεκριμένη συνάντηση, καθώς προσφάτως δεν συναντήθηκα ποτέ μαζί του, ούτε μίλησα στο τηλέφωνο με τον κ. Φυντάνη, ενώ δεν του έδωσα καμία προκαταβολή με σκοπό να αναλάβει την ομάδα μετά τη λήξη της συνεργασία που είχαμε με τον κ. Καραδήμο!

Στο Αιγάλεω κουμάντο κάνω εγώ με τον πατέρα μου! Από την άλλη, σέβομαι και συζητάω με τους συνεργάτες μου θέματα που αφορούν το καλό της ομάδας, όμως τις τελικές αποφάσεις τις παίρνω ΕΓΩ! Επίσης, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι άνθρωπος από την ομάδα μου, προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον κ. Φυντάνη, αλλά οι προσπάθειες του ήταν άκαρπες, διότι το τηλέφωνο του συγκεκριμένου κυρίου για το διάστημα που τον αναζήτησε ήταν κλειστό!

Τέλος, θα ήθελα να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του κ. Γράφα, ο οποίος συμμάζεψε την ομάδα και πιστεύω ότι αν η επιλογή με τον τωρινό προπονητή μας είχε γίνει νωρίτερα, τότε είμαι σίγουρος ότι το Αιγάλεω θα βρίσκονταν σε ψηλότερη θέση της βαθμολογίας και θα διεκδικούσε την άνοδο!”