Βαθμολογία

«Η Παναχαϊκή είναι σε πλήρη επιφυλακή»

Η αθλητική κοινότητα έχει παραλύσει λόγω του έξαρσης του κορωνοϊού που έχει βάλει δύσκολα στην καθημερινότητά μας. Όπως είναι φυσικό και στο «στρατόπεδο» της Παναχαϊκής δεν κάνουν τίποτα διαφορετικό εκτός από το να ακολουθούν τις εντολές των ειδικών και να περιμένουν τις εξελίξεις.

Το patragoal μίλησε τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Γιώργο Μπάρλο, ώστε να μας καταθέσει την άποψή του για την επόμενη μέρα της ομάδας, μετά το προσωρινό λουκέτο στο πρωτάθλημα.

«Εύχομαι γρήγορη επάνοδο στην καθημερινή και υγιή λειτουργία όλου του κόσμου και όλων των Ελλήνων πολιτών. Με τη βοήθεια του θεού θα επανέλθουμε όλοι στις δραστηριότητες μας. Προπάντων, προέχει η υγεία μας και το καλό των συμπολιτών μας.

Η Παναχαϊκή μας είναι σε πλήρη επιφυλακή, προστατεύοντας την οικογένεια της και αναμένει τις αποφάσεις του υπουργείου για την τελική απόφαση που αφορά τις εθνικές κατηγορίες. Όποια και αν είναι αυτή εμείς θα την αποδεχθούμε και δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για τη εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας. Τα θετικά και τα αρνητικά οποιασδήποτε απόφασης, δεν θα επηρεάσουν τη συνέχεια της προσπάθειας μας».