Βαθμολογία

Κορονοϊός: Με τηλεδιάσκεψη στην Εφέσεων η εκδίκαση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Για πρώτη φορά στα χρονικά θα εκδικαστεί ποδοσφαιρική υπόθεση με τηλεδιάσκεψη ως μέτρο πρόληψης για τα κρούσματα του κορονοϊού. Για την Τρίτη (17/3) είναι προγραμματισμένη η συνέχεια της διαδικασίας για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και η εκδίκαση της έφεσης της ακριτικής ΠΑΕ για την μετοχική της σύνθεση.

Η εκδίκαση στην Εφέσεων θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ τα νομικά επιτελεία των ομάδων, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Την περασμένη Πεμπτη (12/3) που ξεκίνησε η εκδίκαση της έφεσης των δύο ομάδων για την πολυϊδιοκτησία παρατηρήθηκε το φαινόμενο να είναι στον ίδιο χώρο επί 6,5 ώρες πάνω από 30 άτομα που εμπλέκονται στη διαδικασία. Κι αυτό δεν πρόκειται να επαναληφθεί λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Στην ΕΠΟ θα βρεθεί μόνο το προεδρείο της επιτροπής Εφέσεων και μέσω βιντεοκλήσεων με τα νομικά επιτελεία θα διεξαχθεί η εκδίκαση. Θυμίζουμε πως η Εφέσεων θα δώσει προθεσμία για υπομνήματα και για τις δύο υποθέσεις και εάν δεν προκύψει κάτι δραματικό, αναμένεται να εκδώσει απόφαση την επόμενη εβδομάδα.

onsports.gr