Βαθμολογία

Παραμένει στη φυλακή ο Ροναλντίνιο

Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα αποφυλάκισης του Ροναλντίνιο από την Εισαγγελία στην Παραγουάη. Στη φυλακή παραμένει ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του, για κατοχή πλαστού διαβατηρίου, καθώς η εισαγγελία στην Παραγουάη απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση που κατέθεσαν οι συνήγοροι του Βραζιλιάνου για την αποφυλάκισή του.

Οι δικηγόροι του Ροναλντίνιο επιχείρησαν προ ημερών να εξασφαλίσουν την προσωρινή αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου παλαίμαχου άσου και του αδερφού του, προσφέροντας 800.000 δολάρια ως εγγύηση. Ακόμα, ζήτησαν να μεταφερθούν εκτός φυλάκων, σε οικία ενός εκατομμυριούχου στην Ασουνσιόν, που θα φυλάσσεται από αστυνομικούς.

Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε, με τον δικαστή Γκουστάβο Αμαρίγια να υποστηρίζει πως τα χρήματα αυτά είναι ελάχιστα μπροστά στην οικονομική δύναμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Στη συνέχεια, οι νομικοί του 39χρονου Ροναλντίνιο διπλασίασαν την πρότασή τους, προσφέροντας αυτή τη φορά 1,6 εκατ. δολάρια και τη διαμονή στην πολυτελή οικία, θέλοντας να καταδείξουν πως αν ήθελαν να αποδράσουν δεν θα πήγαιναν σε ένα τόσο μεγάλο σπίτι το οποίο γνωρίζουν όλοι και μάλιστα βρίσκεται σε μια πολύ γνωστή περιοχή της Ασουνσιόν, αλλά σε ένα μικρότερο διαμέρισμα.

Όμως και δεύτερη πρόταση έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος να παραμένει στη φυλακή και να περιμένει τη δίκη του.