Βαθμολογία

Super League 1: Το πλάνο για τα πλέι οφ

Ποιες είναι οι σκέψεις των ανθρώπων της Super League 1 για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, εάν υπάρξει τέτοια... Η έξαρση του κορονοϊού έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις και δεν θα μπορούσε να ξεφύγει απ' αυτό και το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Βέβαια, οι άνθρωποι της Super League, έχουν κάνει ήδη κάποιες σκέψεις για τη διεξαγωγή των πλέι οφ, εφόσον αυτά λάβουν χώρα. Σύμφωνα με τη Live Sport, θεωρείταιαπίθανο να υπάρξει ποδοσφαιρική δράση πριν τον Μάιο στην καλύτερη περίπτωση και έχουν έτοιμο ένα πλάνο για την διεξαγωγή των playoffs αν τελικά το Euro μετατεθεί και από αυτό το καλοκαίρι διεξαχθεί είτε το επόμενο (του 2021) είτε τον Δεκέμβριο (όπως γράφτηκε χθες).

Αν, λοιπόν, το Euro πάρει μετάθεση, θα υπάρξει χρόνος για την διεξαγωγή αγώνων στις εγχώριες (και πιθανώς διεθνείς) διοργανώσεις τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Σε αυτή την περίπτωση, στις σκέψεις της Λίγκας είναι να αρχίσουν τα playoffs τον Μάιο, περίπου στα μέσα του, με στόχο να ολοκληρωθούν οι δέκα αυτές αγωνιστικές τον Ιούνιο. Προφανώς το πλάνο περιλαμβάνει και αρκετές εβδομάδες με δύο παιχνίδια, γιατί διαφορετικά δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες.

Όλα αυτά, φυσικά, εξαρτώνται από το πώς θα εξελιχθεί η πρωτόγνωρη για την σύγχρονη ιστορία κατάσταση με τον κορωνοϊό, αφού σε κάθε περίπτωση η προστασία της δημόσιας υγείας είναι σε απόλυτη προτεραιότητα και όχι ο αθλητισμός.

onsports.gr