Βαθμολογία

Την Τρίτη θα συνεχιστεί ο μαραθώνιος

ΠΑΟΚ και Ξάνθη θα βρεθούν ξανά στην Εφέσεων την Τρίτη (17/3) - Ζητούμενο να μπει η επιτροπή στην ουσία της υπόθεσης. Σε μαραθώνιο εξελίχθηκε την Παρασκευή (12/3) η διαδικασία στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, που συζήτησε την έφεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή, βάσει της οποίας τους αφαιρέθηκαν 12 βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα, αντίστοιχα, για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.

Προκύπτει ότι η επιτροπή Εφέσεων θα μπει στην ουσία της υπόθεσης για να κρίνει εάν πράγματι αποδεικνύεται περίπτωση πολυϊδιοκτησίας καθώς και ότι η εισήγηση της ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτική όπως συνέβη στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας.

Υπό αυτα τα δεδομένα η συνέχεια θα δοθεί την Τρίτη (17/3) που είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί και η έφεση της Ξάνθης για τη μετοχική σύνθεσή της. Η επιτροπή θα ζητήσει τα υπομνήματα μαζί για τις δύο υποθέσεις, άρα την Τρίτη θα κάνει γνωστή και την προθεσμία που θα πρέπει να κατατεθούν. Αυτό σημαίνει ότι οι αποφάσεις δεν αναμένονται σύντομα, αλλά σε βάθος τουλάχιστον δύο εβδομάδων.

onsports.gr