Βαθμολογία

Διασυρμός με επτάρα για Απόλλωνα Πόντου από την Παναχαϊκή!

Ταπεινωτική ήττα για την ομάδα της Καλαμαριάς, στο κόλπο για την εξάδα η ομάδα της Πάτρας. Εμφατική νίκη της Παναχαϊκής, 7-0 τον Απόλλωνα Πόντου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 7-0 των Θεσσαλονικέων, στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου. Για τους νικητές, το σκορ άνοιξε ο Μυτίδης στο 12’ από την άσπρη βούλα, μετά την ανατροπή του Ανάκογλου, από ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πόντου εντός περιοχής. Τρία λεπτά αργότερα, εξαιρετική συνεργασία Κυνηγόπουλου και Μυτίδη με τον πρώτο να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ μετά το ένα-δύο, να εκτελεί τον Μαλέσιο και έγραψε το 2-0.

Το 3-0 σημείωσε ο Μυτίδης στο 19’, μετά την σέντρα του Σταμόπουλου από τα αριστερά και την κεφαλιά του επιθετικού της πατρινής ομάδας μέσα από την περιοχή. Στο 29’ ο Ανάκογλου ανέβασε τον δίκτυ του σκορ στο 4-0, με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυριά στο 55’ σημειώθηκε το 5-0. Δύο λεπτά μετά, ο Καλογέρης αστόχησε σε πέναλτι. Ο διαιτητής είχε καταλογίσει την παράβαση έπειτα από διεκδίκηση της μπάλας εντός περιοχής ανάμεσα σε Κυνηγόπουλο, Φράγκο και Καπούταγλη. Ο Καλογέρης εκτέλεσε και ο Καπούταγλης έπεσε σωστά στην αριστερή γωνία του και έπιασε το πέναλτι!

Το έκτο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Μασούρας στο 61’ με σουτ στην δεξιά γωνία του Μαλέσιου. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και πιο συγκεκριμένα στο 72’, ο Τσότρας με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το 7-0 μετά από κεφαλιά-πάσα του Μασούρα.

«Μαύρη» ημέρα για την ιστορία του Απόλλωνα η σημερινή (10/3) με την τόσο βαριά ήττα με 7-0 από την Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί με αυτή τη νίκη, ελπίζουν για την είσοδο τους στην εξάδα καθώς βρίσκονται στον -2 από τον έκτο Απόλλωνα Λάρισας.

Παναχαϊκή (Σ. Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Κυνηγόπουλος, Σταμόπουλος, Θεολόγου, Πατάπης, Μουστακόπουλος, Μαυριάς (77' Παπαδόπουλος), Σταυρόπουλος, Μυτίδης (65’ Αντωνακόπουλος), Ανάκογλου (69’ Τσότρας), Μασούρας.

Aπόλλων Πόντου: Μαλέσιος, Δαλιανόπουλος, Τσουμάνης, Αμαραντίδης, Κάλλιας, Καλογέρης, Τουρσίδης (46' Χατζηκωνσταντίνου), Χριστοδούλου, Λάσκοφ (46’ Τσιάτας), Φράγκος, Χατζηαθανασίου (69’ Νάστος).

Διαιτητής: Ρούσσος (Κορινθίας). Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), Καραλής (Ηλείας). 4ος: Λεμπέσης (Πειραιά).

liganews.gr