Βαθμολογία

Champions League: «Σφραγίζονται» δυο εισιτήρια

Τα δυο πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League, αναμένεται να βρουν απόψε κάτοχο. Έχοντας το προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι του Λονδίνου, η Λειψία υποδέχεται την Τότεναμ. Για τους γηπεδούχους, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν υπολογίζει στον τραυματία Όρμπαν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Καμπλ, Κονατέ, αλλά και ο σκόρερ του πρώτου αγώνα, Τίμο Βέρνερ, που πάντως μάλλον θα αγωνιστεί.

Από την άλλη, ποιος μπορεί να ξεγράψει την ομάδα του Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα, καθώς εκτός πλάνων πέρα από τους συνήθεις Κέιν και Σον είναι επίσης οι Ντέιβις, Μπέργκβαϊν και Φόιτ.

Ευκαιρία να γράψει ιστορία έχει η Αταλάντα, που με «προίκα» το 4-1 του πρώτου αγώνα αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο άδειο λόγω… κορωνοϊού «Μεστάγια» στη ρεβάνς των «16» του Champions League. Η ομάδα του Μπέργκαμο, είναι σε εξαιρετική κατάσταση με τέσσερις σερί νίκες και είναι τέταρτη στη Serie A. Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Οι «νυχτερίδες» δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι μετρώντας μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια τους και έχουν υποχωρήσει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Ο Άλμπερτ Θελάδες πέρα από την απουσία του κόσμου έχει να αντιμετωπίσει και αυτές των τραυματιών Γκαράι, Μάξι Γκόμες, Πιτσίνι, Βαγέχο, Μανγκαλά και Κόστα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Γκαμπριέλ.

onsports.gr