Βαθμολογία

Πρόταση σε Πρασσά να αναλάβει τη Δόξα

Στον μεγαλομέτοχο της Καλαμάτας, Γιώργο Πράσσα έκανε πρόταση γνωστός μάνατζερ στον Τάσο Σούλια  (ο άνθρωπος που επηρεάζει τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία) να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Δόξας Δράμας.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας είναι απογοητευμένος για τα τεκταινόμενα στην Καλαμάτα αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που σε πρώτη φάση φαίνεται δύσκολα να πειστεί.

Γίνονται προσπάθειες με επιχειρήματα καθώς η Δόξα Δράμας είναι μια ιστορική ομάδα, με πολύ κόσμο στο πλευρό της. Παράλληλα, είναι η μοναδική ομάδα που δεν οφείλει χρήματα προς τρίτους και δημόσιο. 

Τέλος, η Δόξα είναι επίσημα ομάδα που έχει πιστοποιητικό συμμετοχής και για την Super League. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

*Φωτογραφία από το sportstonoto.gr

liganews.gr