Βαθμολογία

Ξάνθη για Κούγια: «Τον ευχαριστούμε για το σπίτι του»!

Η ομάδα της Θράκης ανακοίνωσε πως θα έχει σε live streaming την κλήρωση του σπιτιού του Αλέξη Κούγια! Λίγα λεπτά μετά την απόφαση της Super League η οποία έκρινε ένοχη την Ξάνθη, η ακριτική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση (την οποία είχε προαναγγείλει από χθες) στην οποία είναι αποδέκτης ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή τα όσα είχε αναφέρει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο μεταφραστής της Λάρισας, έτσι όπως έχει δηλωθεί σε Φύλλο Αγώνα, το βράδυ του Σαββάτου (29/2) στην ΕΡΑ Σπορ είπε επί λέξη: “Βάζω στοίχημα το σπίτι μου, ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει από την Ξάνθη. Και ξέρετε, το σπίτι μου δεν είναι και κάτι μικρό, είναι αρκετά μεγάλο.”

Σήμερα, 5 Μαρτίου του 2020 και ώρα 18:00, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ θα διοργανώσει εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ – εκτός του προπονητή και των βοηθών του – και θα γίνει κλήρωση μεταξύ αυτών, προκειμένου να δούμε σε ποιον θα πάει το σπίτι του μεταφραστή της Λάρισας, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε live streaming.