Βαθμολογία

Ανακοίνωση Ερασιτεχνικής ΑΕΛ σχετικά με την ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσιεύουμε την επιστολή του Σωματείου μας προς την ΠΑΕ ΑΕΛ, την Τετάρτη 26.2.2020, την ημέρα δηλαδή που σύμφωνα με την μεγαλομέτοχο "Ανίκητο Άλογο" θα είχαμε λάβει, το αργότερο, τις διευκρινήσεις που είχαμε ζητήσει στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της περασμένης Κυριακής.

ΥΓ: Σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ για την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Μιχαηλίδη, σας παραπέμπουμε για εξηγήσεις και πληροφορίες στον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωτήριο Μάρκου, στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 από διάφορες θέσεις και επί σειρά ετών.

ΥΓ1: Αναφορικά με την επιστολή σας προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας και το επαναλαμβανόμενο κατάπτυστο υπονοούμενο από μέρους σας για το ρόλο του Σωματείου μας, σας πληροφορούμε ότι η απάντησή μας θα δοθεί μέσω της δικαστικής οδού.

Προς: Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.

Κύριοι,
σε συνέχεια της συζήτησης των μετόχων στη Γενική Συνέλευση της Κυριακής 23-02-2020 και εξαιτίας της απουσίας από αυτή του Οικονομικού Διευθυντή της ΠΑΕ κ.Χριστακόπουλου. Σας υπενθυμίζουμε τη δέσμευσή από μέρους σας να μας παραθέσετε τις διευκρινήσεις που ζητήσαμε σχετικά με τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών Μασούρα και Καρατάσιου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και την αποτύπωσή τους στον ισολογισμό της ΠΑΕ.

Επίσης θα θέλαμε να μας διευκρινίσετε αν το ποσό που αναφέρεται στην Καθαρή θέση στην κατηγορία καταθέσεις ιδιοκτητών αφορά ποσά προοριζόμενα για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την ημερομηνία της απόφασης της Γ.Σ. για αυτήν την πράξη.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά.

Με εκτίμηση,

για το Δ.Σ. της Α.Ε.Λ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΟΦΟΣ
ΑΕΛ - Αθλητική Ένωση Λάρισας