Βαθμολογία

Έδειξε χαρακτήρα και στα Μετέωρα ο Ηρακλής Λάρισας (VIDEO)

Την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος) συνεχίζει με ακάθεκτο ρυθμό ο Ηρακλής Λάρισας. Το πρωτάθλημα οδεύει στο φινάλε του αφού απομένουν άλλα πέντε ματς, με την ομάδα της Λάρισας να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και να προσπαθεί στις τελευταίες στροφές της χρονιάς να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεότερους παίκτες.

Αποστολή στα Μετέωρα: Χρήστος Γκατζούλης

Τα Μετέωρα αναδείχθηκαν ισόπαλα με τον Ηρακλή Λάρισας (0-0) σε ένα παιχνίδι που είχε λιγοστές φάσεις και αρκετό αέρα. Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται κατώτεροι του αναμενομένου για ένα ματς πολύ σημαντικό για την ομάδα των Τρικάλων αναφορικά με την προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία και τον Ηρακλή να συνεχίζει στον δικό του ρυθμό και να αποσπά με σχετική ευκολία τον βαθμό.

">http://

Στο πρώτο μέρος ουσιαστικά δεν υπήρχε κάτι το αξιόλογο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν κατά διαστήματα κάποια σουτ χωρίς όμως να βρούνε εστία. Καλύτερη φάση για τα Μετέωρα ήταν στο 71’ με το δοκάρι του Λαρισαίου Διονύση Δάσσιου.

Από την άλλη ο Ηρακλής στο 48’ έγινε απειλητικός. Ο Γκιουρσάνης έκανε το σουτ απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα με τον τελευταίο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ. Στο 56’ γυριστό σουτ του Πολυζόπουλου για τα Μετέωρα ανάγκασε τον Παπαγιάννη να διώξει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με λάθος τρόπο και με αρκετό άγχος να φτάσουν στο γκολ χωρίς να τα καταφέρουν. Ο Ηρακλής έμεινε όρθιος σε μία ακόμη έδρα και ολοκληρώνει σιγά – σιγά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με το καλύτερο δυνατό πρόσημο.  

Μετέωρα (Νίκος Μανούρας): Τοπουζλής, Γεωργάκης, Δάσσιος, Κατσαντώνης, Ρόμπος, Φωτίκας, Παπαευθυμίου (60’ Περέϊρα), Πολυζόπουλος, Λουκάς (83’ Σανούτης), Τσιαντούλας, Ιωάννου.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Αθανασιάς (75’ Τσαπατώρης), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τάρτας, Νεμπεγλέρας, Χρηστίδης (65’ Νάστας), Σκαφιδάς, Γκιουρσάνης (75’ Κρίτσας), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης (85’ Παπαδάκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), Παπαλίτσας, Καλογριανίτης (Καρδίτσας).