Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για την Αστραπή Νέας Πολιτείας!

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη και μάλιστα με ανατροπή κερδίζοντας στο ουδέτερο γήπεδο Μαυροβουνίου την μαχητική Δόξα Υπέρειας με σκορ 1-2 για τον 2ο όμιλο της Α1’ ΕΠΣΛ την Κυριακή (16/2) το πρωί.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν σφιχτό και δυνατό χωρίς ευκαιρίες. Στην επανάληψη τρία γκολ έκριναν την αναμέτρηση, δύο για τους τυπικά γηπεδούχους και ένα για τους φιλοξενούμενους.

Στο 53’ ο Γκατζόγιας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, δύο λεπτά αργότερα στο 55’ ο Ζαχαρούλης κέρδισε το πέναλτι σε χέρι του Παπαδόντα και ο Καλτσάς εκτέλεσε εύστοχα για να φέρει το ματς στα ίσα για το 1-1.

Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες ήταν στο 71’ όταν ύστερα από αναταραχή στην περιοχή της Υπέρειας, ο πολύ καλός Ζησούλης με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η Αστραπή είχε και μία μεγάλη ευκαιρία στο 80’ όταν Κολλάτος και Ζησούλης συνδυάστηκαν με τον Φούντα να είναι τελικός αποδέκτης και το σουτ του να περνάει ελάχιστα άουτ.

 

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Πραγγαφίλης, Μπομπότης, Ζαχαρούλης (65’ Χλωρός), Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές Ζ., Καλτσάς (87’ Σούρλας), Κολλάτος, Φούντας (83’ Μηλίγκας), Ζησούλης (80’ Θεοχάρης), Μανώλης.

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Γεωργούλας, Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Ντραμπάκουλος, Ντόντος, Πρίφτης, Παπαδόντας (78’ Σουλτούκης), Σαϊτης, Κερμελίδης (75’  Τζατζάκης), Γκατζόγιας, Κουσιώρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Δεληγιάννη, Σκριάπας.