Βαθμολογία

Ο Κίσσαβος Συκουρίου απάντησε στις καταγγελίες…

Πήρε θέση ο Κίσσαβος Συκουρίου για τα όσα έλαβαν χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Πουρναρίου και στην αναμέτρηση του Συκουρίου με τη Βερδικούσια. Η διοίκηση του Κισσάβου απάντησε στις καταγγελίες του προπονητή των «βυσσινί» κ. Μπακλαβά. Η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του προπονητή της Βερδικούσιας κ. Μπακλαβά, μετά όμως από αυτά που διαβάσαμε κα κυρίως στεκόμενοι στη φράση «φασιστοειδών ατόμων», η έκπληξη μας μετατράπηκε σε λύπη.

Ο κ. Μπακλαβάς είπε την άποψη του. ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος θέλοντας να απαντήσει εκφράζοντας την άποψη του και θέτοντας τα εξής ερωτήματα στον κ. Μπακλαβά:

1) Λέτε στην ανακοίνωση σας ότι η ΕΠΣΛ γνώριζε όλη την εβδομάδα την υψηλή επικινδυνότητα του αγώνα. Για ποιο λόγο μήπως είχε προηγηθεί κάτι στο ματς του α΄γύρου;

2) Πως λέτε κ. Μπακλαβά πως νιώσατε πρώτη φορά κάτι τέτοιο τη στιγμή που στο ματς του α΄γύρου, 30 και πλέον φίλαθλοι της Προοδευτικής εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο προπηλακίζοντας τους παίκτες του Κισσάβου και επιτέθηκαν σε νεαρό φίλαθλο της ομάδας μας ρίχνοντας του γροθιά έχοντας κλειδί αυτοκινήτου ανάμεσα στα δάκτυλα, επιδιώκοντας να βγάλει το μάτι του συγκεκριμένου φιλάθλου. Και τότε είχατε πει ευχαριστώ στους διαιτητές αλλά επειδή δεν γράψανε τίποτα στο Φ.Α.

3)Υπηρετείται το ποδόσφαιρο 42 χρόνια με αγάπη όπως λέτε, το ξέρουμε και το σεβόμαστε. Δε γίνεται όμως μπροστά σας οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να λένε ότι στο επόμενο ματς μέσα στη Βερδικούσια όποιος έρθει εκεί από το Συκούριο θα «πεθάνει» εκεί και εσείς να τα ακούτε και να μην λέτε τίποτα.

4)Χαρακτηρίσατε την επίθεση απρόκλητη. Πως γίνεται αυτό όταν μέσα στην εβδομάδα πριν τον αγώνα η διοίκηση του Κισσάβου έχει επικοινωνήσει με τη διοίκηση της Προοδευτικής και ζήτησε να μην έρθει κόσμος, επειδή δεν θέλουμε να δοθεί συνέχεια, και αντί αυτού να έρχονται 40 άτομα τα οποία ήταν από την αρχή του αγώνα προκλητικά και μάλιστα με το σκορ στο 0-1 άρχισαν μέσα στην έδρα μας να βρίζουν τους παίκτες μας, να τους κάνουν άσεμνες χειρονομίες και μάλιστα να τα ανεβάζουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Αυτό σε συνδυασμό με τα όσα προηγήθηκαν στον α΄γύρο, δεν ήταν πρόκληση κ. Μπακλαβά;

5) Όσον αφορά τα παιδιά με τις φόρμες του Κισσάβου που αναφέρατε, καλύτερα να ρωτάτε πρώτα πριν πείτε πράγματα που σας εκθέτουν. Στο Δ.Σ. του ΣΦΑΝ Κίσσαβος είναι και γονείς των παιδιών της ακαδημίας μας. Τα παιδιά αυτά έχουν ρουχισμό της ομάδας σαν παίκτες που είναι και έρχονται φυσικά στο γήπεδο να δούνε τους αγώνες της μεγάλης ομάδας. Θέλετε να πείτε ότι ενεπλάκησαν όλα αυτά τα παιδιά παρουσία των γονιών τους ενώ οι γονείς σαν διοίκηση ηρεμούσαν τους υπόλοιπους;

Λίγη σοβαρότητα, παρακαλώ.

6) Θέλουμε και εμείς σαν ΣΦΑΝ Κίσσαβος να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον διαιτητή του αγώνα κ. Ακρίβο που με ηρεμία, αντικειμενικότητα και καθαρό μυαλό διήυθυνε τον αγώνα μέχρι το τέλος αν και εντός γηπέδου δεν έγινε το παραμικρό».

Υ.Γ.1. Ο κόσμος διάβασε και την άποψη του ΣΦΑΝ Κίσσαβος η οποία είναι με επιχειρήματα και βασισμένη σε γεγονότα και μπορεί να σχηματίσει εικόνα για τον υπαίτιο των επεισοδίων καθώς και τον ηθικό αυτουργό (αν υπάρχει).

Υ.Γ.2. Οι σχέσεις των δύο σωματείων ήταν πάντα καλές και ελπίζουμε να είναι και στο μέλλον.

Με τιμή

ΣΦΑΝ Ο ΚΙΣΣΑΒΟΣ