Βαθμολογία

Φαλανιακός, σημαίνει οικογένεια!

Μέσα σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα, το βράδυ της Πέμπτης (30/1) στο καφέ «Πιάτσα» στην πλατεία της Φαλάνης, η Ακαδημία του Φαλανιακού έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η ομάδα του Φαλανιακού είναι μία μεγάλη οικογένεια και πραγματικά όλοι όσοι αγαπούν τον σύλλογο, τον στηρίζουν με κάθε προσπάθεια. Άπαντες συγκεντρώθηκαν στο γνωστό κατάστημα που γέμισε από μικρά παιδιά που αποτελούν το αύριο του Φαλανιακού.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του το Δ.Σ. της ομάδας με τον πρόεδρο κ. Στέλιο Αμανατίδη και τα υπόλοιπα μέλη να είναι όλα εκεί. Επίσης ο τεχνικός της ομάδας κ. Τάσος Μπεριτζάς με τον άμεσο συνεργάτη του κ. Κώστα Παπαρίζο, καθώς και ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας κ. Χρήστος Γκατζούλης.

Από την Ακαδημία του Φαλανιακού ήταν ο Υπεύθυνος κ. Βασίλης Ξεσφίγγης με τους προπονητές κ. Τάσο Καστανούλια και κ. Νίκο Βαρσάμη. Στην όμορφη βραδιά ήταν και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φαλάνης κ. Κώστας Λυγούρας, όπως και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Βλαχούλης.

Τιμήθηκαν…

Για την σημαντική βοήθειά τους στην ομάδα τιμήθηκαν με πλακέτα:

1 Σούπερ Μάρκετ Δημήτρης Τρευλάκης

2 ΚΤΕΟ Ζερβός

3 Φαρμακείο Μιχάλης Μαργαρίτης

4 Fast Food Φοίνικας

5 Συνεργείο Αυτοκινήτων BMW‎ Κουτσούκης – Μπακάλης.

Κέρδισαν το φλουρί…

Οι Δημήτρης Πάνου, Ραφαήλ Καραγιώργος και Χρήστος Ζερδαλής ήταν οι τυχεροί αφού βρήκαν τα φλουριά της πίτας κερδίζοντας ένα οικονομικό αντίτιμο.

***Την Παρασκευή (31/1) θα αναρτηθεί και δεύτερο άρθρο με βίντεο από την εκδήλωση.